вторник, 24 февруари 2015 г.

Throw it vol.1

Здравейте мили дами, 

Днес съм решила да ви покажа 4 неща, с които се разделих поради една или друга причина. Не са нищо особено и предполагам, че повечето от вас или са чели за тях, или са ги използвали. Няма да разтягам локуми, затова да преминем направо към продуктите. 


Започвам с най- голямото разочарование, а именно - кремчето на Oriflame Essentials за около очната зона. Пише, че е с витамини, ала бала, помага за прикриване на тъмните кръгове и "събужда" погледна. Пълни дрънканици. Само се изприщих от него. Като консистенция си е напълно нормален гел - не много гъст, лепкав. Не съм доволна. 

Bourjois и Rimmel 
Следващото е спиралата на Rimmel Scandal Eyes Retro Glam. По принцип харесвам Rimmel като марка. Някои от нещата, които използвам всеки ден са ми на тази марка и съм доволна. Но от всичките им продукти, които съм изпробвала, спиралите им са АД. На първо четене, всъщност, това си е напълно що-годе прилична спирала - хубава четка, не много гъст туш. Обаче, след два дни носене, осъзнаваш, че това е сигурно най-кофти спиралата, която си използвала. Рони се като за световно .. миглите изобщо не се извиват и някак си стоят на бучки. Отново не съм доволна. 

Ооо, третото ми е любимо! Спиралата на Bourjois Twist Up The Volume. Прекрасна спирала! Останах изключително доволна. Четката е силиконова и се върти, според това какъв ефект искате - удължаване (четката е по-дълга) или обем (четката става по "тумбеста"). Използвах я буквално до края и четката и се "начупи". Самите ресници се измъкнаха и начупиха. Удължаваше миглите ми задоволително и също им придаваше обем. Изобщо не се ронеше и задържаше извивката около 5 часа. Бих повторила. 

И последното е гланцът за устни на Avon от редовната им серия, в цвят Iced Pink. Самата формула на гланца е много хубава, не е много лепкава, но самият цвят не ми стои и заради това не го използвам. Плюс е, че е страшно пигментиран и издържа доста време. Само заради цвета не го използвам и няма и да го използвам, но като цяло е супер. 

Мисля, че това е от мен за сега. Пишете ми, ако сте използвали някой от продуктите! :)

Мони

4 коментара: