събота, 7 март 2015 г.

Съботен шопинг vol.1

Здравейте дами, 

В тази "страхотна" мрачна събота, аз реших да си повдигна настроението с малко пазаруване в Lilly. На пръв поглед нещата са малко и едва ли са ви кой знае колко интересни. На мен обаче ми повдигнаха супер много настроението и съм страшно доволна от покупките си. 

Имах нужда от нов коректор. Исках да бъде лек и течен, и със сигурност да не изсушава. Спрях се на Max Factor Eye Luminizer. Тествах го и забелязах, че не се събира в гънките и много нежен. Опаковката също е много впечатляваща. 
Цена: 13,89 лв. в дрогерии Лили. 
Количество: 15мл.

Следващото нещо, от което определено нямах толкова спешна нужда е душ гел. Видях, че в Лили са намалени и грабнах този с бергамот и акация. Страшно хубаво мирише! Серията е нова и съдържа 98% натурални съставки. За пръв път използвам душ гел на Cottage и се надявам да ми харесат. Цена: 3,99лв. в дрогерии Лили и Кауфланд.
Количество: 250мл.


Имах нужда от най-обикновена мека четка и видях тази на Pretty Time, която е и двойна. От едната страна леко скосена, много мека, а от другата тип "молив". Мекички са и двете страни, удобно се работи с тях. Разбира се, не са от естествен косъм, но са с прилично качество и доста добре се справят с блендване и нанасяне на сенки. 
Цена: 3,35лв. в дрогерии Лили.


И като за финал, нещо, което беше доста нашумяло сред жените, но аз чак сега реших да се сдобия с него. Това е спиралата на L'Oreal Paris - Miss Manga в черен цвят. Исках да пробвам някаква нова спирала и тази винаги ми е била интересна, но никога не съм посягала към нея. Реших, че сега е момента. Четката изглежда много интересна и определено нямам търпение да я изпробвам. 

Това беше от мен за сега. Надявам се да сте на топло в това страшно прекрасно време. Ако имате мнение за някои от продуктите, бих се радвала, ако ги споделите! :) 

Симона


2 коментара:

  1. Cottage sa strahotni az gi polzvam ot mnogo dulgo vreme i sum izkliuchitelno dovolna

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,
      Аз също страшно много им харесвам лосионите и душ геловете. :)
      Поздрави,
      Симона

      Изтриване