понеделник, 2 март 2015 г.

Umbrella Matt & Dry EyelinerЗдравейте красавици, 
Тази вечер ще си поговорим не за вечеря, а за очната линия на Umbrella. Споделяла съм ви, че близо до блока ми има магазинче за козметика. Доста кофти за моите финанси се оказва това. Тази очна линия беше спонтанна покупка, тъй като имам още две очни линии, но пък нямах такава. Видях, че пише dry and matt и ми хареса. Матовите неща ми харесват много. Особено наситено матово черно! Нямах никаква идея дали ще бъде хубава, дали ще е пигментирана, дали ще е издръжлива .. не ме и интересуваше. Просто си я купих. Прибрах се в къщи и ми се обадиха за следобедно кафе и просто я оставих в несесера и забравих за нея. След няколко дни реших да я пробвам и да видим как ще се справя с нея. Писеца и е дълъг и гъвкав. Поне според мен си трябва супер стабилна ръка за такъв вид очна линия, тъй като е и течна. Уви, моята не беше такава. (Не, че сега е.) Първият ми път с тази очна линия беше тотално мазало! Казах си, че не става за мен и я зарязах в несесера и всяка сутрин я подминавах. Една вечер нямаше какво да правя и пак реших я пробвам и така два три пъти се помацотих, докато накрая не свикнах как да подходя с такъв тип очна линия. Не казвам, че това, което получавам като краен резултат е перфектно, но е що годе задоволително. 

Нанасянето на очната линия не е много трудно, предвид факта, че е течна. Не се разтича и в началото си е с гланциран вид. След 2-3 минутки става матово черно. Не ми харесва пигментираността на самата очна линия. Трябва да повторя два пъти, за да получа наситено черно. Най-много съм я носила 4-5 часа и нямам идея дали може да издържа повече, но се справя доста прилично. 

Бих казала, че ако си търсите супер наситено черна, издръжлива очна линия, с която се работи лесно тази определено не би ви допаднала. Не бих я купила отново и не бих казала, че съм особено доволна от нея. Обаче, за 3 лева не съм очаквала и нещо различно. Ако пък си търсите течна очна линия, имате стабилна ръка и искате да е до 5 лева предполагам, че определено би ви харесала. Ето и снимка с моя опит. Мисля, че се получи доста задоволително. Под окото имам молив на Impala от водоустойчивата серия номер 301, а спиралата е L'Oreal Volume Million Lases Excess (ревю). 

Надявам се да ви е било полезно. Споделете коя е вашата любима очна линия. 

Симона 

Няма коментари:

Публикуване на коментар