неделя, 15 март 2015 г.

Изхарчих малко пари / News

Здравейте дами, 

В тази публикация ще ви покажа какво си купих през последните няколко дни. :D Поизхарчих така, малко парички, обаче поне съм в супер готиното пролетно настроение. И за да се оправдая причината за толкова многото неща е лошото време! (само за протокола: Ако времето беше хубаво, пак то щеше да е причината.)

И така без повече дрънканици направо започвам със снимките и продуктите. 


Lactacyd Intimate washing lotion sensitive ~ 7 лева 
Няма да изпадам в подробности, защото това си един много индивидуален продукт. Само ще кажа, че съм страшно доволна. Освен всичко друго са и икономични. 

L'Oreal Super Liner Gel Intenza 
По принцип очната линия е на цена от 15,89лева, но в момента е на 10,99лева в ДМ. Аз моята обаче си я купих от Лили. Страшно съм доволна от нея! Много пигментирана и се работи супер лесно с нея.

Avene Cleanance Micellar water - 29,30 лева
За 400мл. смятам, че 29 са напълно нормална цена. Мицеларната вода може да се използва за лице и очи и почиства грима перфектно! Много е икономична и мирише много приятно. 

Avene Cleanance комплект - 31,99 лева
Много много исках да опитам така хваления Triacneal. Използвам го като нощен крем, заради гликовата киселина, която съдържа. За момента съм само с положителни впечетления от него. Почистващия гел също е страхотен! Много ми допада и като аромат и като измивни свойства. Пени се добре и много добре почиства лицето ми сутрин без да го изсушава. 


Тези ги купих един ден след първите. :D 

Garnier Olia безамонячна боя в цвят 2.0 Black ~ 8 лева
Исках да потъмня светло-кафявата си коса, защото в Cosmopolitan пишеше в хороскопа ми да сменя нещо във визията си. Пък и отдавна си ги мислих. Затова реших да опитам с безамонячна боя. Много лесно се работи с нея, мирише много приятно, покри ми равномерно цвета и не ми изсуши косата изобщо. Доволна съм! 

Seri Hair Mask Instant Recover with Argan Oil and Trace Minerals ~ 6 лева
Купувам за втори път тази маска. Страшно съм доволна от действието й върху моята коса. Наистина възстановява моментално. Прави косата бляскава, обемна, мека и мирише уникално! Препоръчвам с две ръце.

Golden Rose Silky Touch Matte Eyeshadow - 202 ~ 4 лева
Доста интересен цвят. Взех си го напълно импулсивно, но не съжалявам. Лесно се работи с него, пигментиран е и много мек. Не се разпрашава. 


Спокойно! Тези вече са последните. Сега като ги видях накуп и просто май наистина съм прекалила с покупките .. Обаче .. хубавички са си .. Ох, мисля, че имам нужда от спешна лекарска помощ! 

Dove Natural Touch Deodorant - 4,49лева (в Лили)
Обичам дезодорантите на Dove. Този е с минерали от Мъртво море. Харесват ми ароматите и наистина ме предпазват от изпотяване. 

Essence soo glow Highlighter - 20(bright up your love) - 6,19лева 
Първоначално исках да си купя първия цвят (10), но беше изчерпан и затова си купих този по-розов нюанс. Много ми харесва цветът. Кремообразен е, лесно се прелива и се нанася. Има много красиви блестящи частички. Определено, обаче, искам да пробвам и другия цвят. 

Maybelline New York Colour Whisperer - 620 Bare to be bold - 6,75лева (в ДМ) 
Намеление и последната бройка. Не можах да устоя, въпреки че имам 150 червила, гланцове и балсами. Наистина е супер кремообразно и леко, когато се нанесе на устните. 

Това беше от мен .. малко дългичка стана публикацията, за което съжалявам! Искате ли да видите ревю за някой от продуктите? Или имате мнение за някой продукт? Пишете ми в коментарите и споделете каквото ви е на сърцето! :) 

Симона

3 коментара:

  1. I love Avene =)

    I am following you on gfc, would you like to follow me back so we can stay in touch?

    MY PETITE CORNER

    ОтговорИзтриване
  2. I love it too! :)

    Thanks for following, I followed you too. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз харесвам хайлайтъра на Есенс. Имам го и в двата нюанса, но на последък малко съм ги поизоставила. Много хубави покупки си направила. Хвърлих око на очната линия :)

    ОтговорИзтриване