сряда, 10 февруари 2016 г.

Oriflame Giordani Gold Longwear mineral foundation

Здравейте прекрасни дами,

Днес ще си говорим за фон дьо тен и именно за моя любим. Ще започна с това, че по принцип всеки фон дьо тен не се държеше както трябва върху моето лице, особено откакто станах със сравнително суха кожа .. Лично аз слагам фон дьо тен само в дните, в които е наложително :D (например, ако ми е излязла някоя пъпка, някое капилярче си личи), но понякога просто така си решавам и си слагам. Този фон дьо тен съвсем случайно го забелязах и беше намален на 9,90 лева. Не съм използвала други фон дьо тени на марката освен прекрасния коректор от серията The One, за който ще говорим в друга публикация. Съвсем импулсивно го поръчах, в най-светлия цвят, Porcelain.


Честно казано, очаквах цветът на фон дьо тена да бъде тъмен за мен и с жълт подтон. Точно обратното, страховете бяха напълно безпочвени. Цветът е точно за моята кожа. Освен това, подтонът е по скоро розов. Когато за пръв път го видях много ми хареса самата опаковка - масивна и много елегантна. Капачката се затваря плътно и няма как да се отвори  сама,в чантата ви, например. 

Странна ми беше самата консистенция. Доста плътна и гъста. Очаквах да бъде доста тежък и покривен, но не. За моя радост, фон дьо тенът е с леко до средно покритие, но позволява и наслагване до пълно. Поне за мен, най-добре е да нанасям с гъбичка(тип бюти блендер) .. с четка не ми се получи, а с пръсти не съм опитвала. Фон дьо тенът издържа напълно без никакви поражения около 9-10 часа - без база и пудра (само фон дьо тен). 

Аз съм с нормална до суха кожа и ми се отразя чудесно! Не изсушава изобщо, но пък може би към шестия-седмия час започва съвсем незабележимо да полъсвам(на мен не ми пречи, тъй като е почти неосезаемо). Определено финишът не е матов. По-скоро нещо средно, много естесвено и лично за мен този фон дьо тен е най-големият ми фаворит!:)


А вие използвали ли сте го? Какво мислите за фон дьо тените на Oriflame?

Поздрави, 

Симона

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване