събота, 13 февруари 2016 г.

Essence

Здравейте дами,

Реших, че няма смисъл да пиша за тези три продукта в отделни публикации. Повечето от вас са чели, други са ги използвали, но все пак реших и аз да се изкажа за тях.


Първо започвам с гела за вежди на марката, който излезе преди година (мисля). Преди него използвах този на Catrice (публикация за него тук) и бях доволна. Нямах никакви очаквания към този гел, по принцип, но останах приятно изненадана. Всъщност, като се замисля, не съм го използвала самостоятелно, за да кажа като пигментация дали е достатъчен. Обаче, ако имате нужда просто от подчертаване би бил достатъчен със сигурност. Аз обаче имам нужда от запълване в началото на веждата, тъй като е доста редичко там. 
Въпреки че съм с тъмна коса (що годе), избрах светлия вариант. Не понасям много тъмни вежди (на мен лично ми стоят ужасно, защото съм с много бяла кожа). Та, затова и съм избрала този цвят. Честно казано гелчето много ми харесва. За ежедневна употреба е идеално и много бързо. Изключвайки четката на това гелче, не виждам разлика с този на Catrice, тук Essence определено получават бонус от към удобство. За 5,49 съм напълно удовлетворена от към действие. Целият ден веждите ми са укротени! 
Най-използваната ми сянка EVER! Използвам я за очи, за леко контуриране и то почти всеки ден. Купих я по препоръка за 5,49 ако не ме лъже паметта. Обичам нюд цветовете, обичам и кафявото, а и нямах продукт, с който да мога леко да контурирам. В началото ми се струваше много трудна за нанасяне, но след като я пробвах наистина много много ме впечатли. Пигментирана е много добре като за матов нюд цвят. Аз лично обожавам да я използвам за в сгъвката, да сложа малко молив близо до линията на миглите, да сложа спирала на миглите и да изляза. Буквално 5 минутна работа, но подчертава страхотно погледа. За контуриране бях много скептична. Не очаквах да ми хареса, но наистина се слива отлично с бялата ми кожа и не се личи, че имам нещо. Изключително съм доволна от това, че си я взех (особено след като разбрах, че Essence вече няма да я предлагат). 


Последното вече със сигурност ви е познато. Всеизестният гел топ лак на Essence, за който не ви трябва UV лампа. От марката обещават много блясък и издръжливост на лака, а в комбинация с базата резултата би бил още по-добър. Е да, ама аз засега си взех само топ лака, хаха. Обаче, задължително ще купя и базата. Всичките хвалби и суперлативи определено си заслужават. За 5,49 наистина си струва всяка стотинка. Маникюра ми издържа поне 5 дни без да мърда (поне!). Наистина прекрасен блясък. Всички питат дали ходя да ми правят гел, защото така изглеждало (хехе). Та, ще продължавам да го купувам. Ако имате мнение за това бих се радвала да споделите. :)

Надявам се да съм била полезна! 

Симона

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване