четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Aura cosmetics Част 1 - устни


Гримът е изкуство, творецът си Ти!

Здравейте прекрасни дами,

Днес ще ви представя една нова за българския пазар марка (поне аз не съм я срещала досега). Ако във вашият град, както в моят, не предлагат тази марка, винаги можете да си я поръчате от bonjou.bg. Доста съм впечатлена от продуктите им като цяло, особено тези, които ще коментирам днес. Без повече излишни приказки представям ви трите продукта за устни, които получих.


Снимките като цяло никога не ми се получават, но все пак се опитах да ги "докарам", хаха. Това са дълготрайното матово течно червило Absolute Matte в цвят 602 Ring a bell, матово червило Final matte в цвят 706 Pink Age и молив за устни в цвят 56 Wine Raspberry.

Най-интересно ми беше матовото червило в прекрасен розово малинов цвят, доста наситено. Когато видях си казах, че това нещо ще ми сои потресаващо зле .. Обаче седнах и спокойничко започнах да очертавам устните с молива, който идеално си пасва с червилото като цвят. Резултата в началото ми се стори плашещ, тъй като никак не съм свикнала с подобен цвят червило, а и така искрящ. Поносих го в къщи, за да видя как се държи от към дълготрайност и хидратация. Резултата ще видите на снимката, а колкото до качествата, напълно съм удовлетворена. От към нанасяне нямам никакви забележки - не е сухо, което го прави лесно за нанасяне. Носих го няколко часа като през този период ядох, пих вода и кафе и нямаше и помръдване, а устните изобщо не изглеждаха сухи нито се чувстваха така! Много комфортно за носене. Та, това червило определено уцели десетката и ще се наложи (хаха) да си купя още няколко цвята.



Следващото интригуващо нещо е дълготрайното течно матово червило. Нямала съм от този тип червила досега, тоест течни и матови. Беше ми интересно дали ще бъде различно като нанасяне. Цветът е много прекрасно розово и ми е голям кеф да го нося. Червилото е кремообразно и се нанася много лесно и бързо. Мирише приятно, но нанесено на устните не личи изобщо. Много наситено и бързо се матира, като не влиза в линийките на устните и не изсушава допълнително. За дълготрайност мога също да кажа, че се справя доста задоволително. Хапвам, пийвам и си е супер, не мърда хич. Може би на третия или четвъртия час е поизбледняло, но пък си е супер като за течно червило. Устните ми след това не са допълнително изсушени.

Качеството е повече от ужасно, но в момента няма как да снимам.
Имам проблем с техниката у дома.
И като за край е моливчето, както казах в цвят подобен на матовото червило. Лесно се нанася, добра пигментация, за издръжливост не мога да кажа, но заедно с червилото са чудесна комбинация! 

Суочове на продуктите на ръката ми:


Много съм впечатлена от продуктите на марката. Цените също са много добри и не бих пропуснала още няколко цвята от червилата, както и моливите. :)

Надявам се да ви е било полезно и ако се използвали някой продукт от марката ще се радвам на вашите коментари!


Симона

2 коментара:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Влюбена съм в матовите им течни червила! Първо си взех 614, след тях 617 и 623. Страхотни са! Днес си взех и от изкуствените им мигли - 02 - cat mystic. И те ме впечатлиха доста!

    ОтговорИзтриване