събота, 12 декември 2015 г.

Vera Valenti Eyeshadow palette

Здравейте мили момичета, 

В тази публикация ще ви представя тази палитра на Vera Valenti. Подарък ми е от една приятелка. Нямам идея дали в България се предлага тази марка, купувана е от Испания. Абсолютно и цената не знам каква е, може би не са нещо много скъпо, а може би и трудно откриваеми в големите градове. Аз им се радвам тъй като си подарък и то от приятелка. 


Много красива кутия. Черна, напълно изчистена с името на марката. Много ми харесва, точно, защото е изчистена. Затваря се плътно и дори да е в чантата няма опасност да се отвори. Не е много голяма, даже хич. Нещо като палитрите на Sleek. 


Цветовете са малко странни за моя вкус, честно казано. Зелено не нося никога, нито оранжево. Обаче пък им намирам някакво приложение за лек акцент. Миришат на нещо сладникаво и честно казано е малко натрапчив самия им аромат. 
Пигментацията им е адски слаба, дори с база. Много са твърди на допир, не знам на какво се дължи това. С някаква мека четка не се загребва никакво количество. Аз ги нанасям най-често с мокра и твърда четка, над база и дори така са пак много слаби от към пигментация. Трудно се преливат, също. Малко са ми странни, в сравнение с останалите сенки, които съм използвала. Най-често използвам най-тъмния цвят и белия, както и този под него. Доста са бляскави и не ми се иска да ги нося всеки ден. Вечер слагам някой цвят като акцент, заради ефекта. 
Честно казано харесвам палитрата, но не бих си купила такава сама. Въпреки това я използвам с голямо удоволствие. 


Ето суоч на третия цвят от първия ред. Розов нюд, с кафеникав, според мен, подтон. На окото ми се сливат с цвета на кожата, но не изцяло. Общо взето си използвам само първите три цвята от всеки ред. 

Целувки,
Симона

Няма коментари:

Публикуване на коментар