събота, 27 декември 2014 г.

Maybeĺline The colossal GO! Extreme in Leather Black

Привет лейдис, 

Днес ще ви разкажа за една много много много обичана от мен спирала, а именно Мейбълинската The collosal go extreme в наситено черно. Предишната ми спирала беше на Bourjois Twist Up The Volume и бях много доволна. Когато свърши, исках малко разнообразие. Мислих, мислих иии.. нали знаете за приказката дето една патка много мислила. :D Е, не, това беше в кръга на шегата. Та, един ден просто пуснаха рекламата по телевизията на тази спиралка и аз веднага: "О, да, мойта е!" и отидох в ДМ и просто си я взех. Прибрах се в къщи и нямах търпение да я пробвам. Останах много доволна, защото прави миглите ми перфектни! Или поне аз така си ги виждам. Удължава леко, придава обем и запазва извивката целия ден. Лично аз не съм от хората със страшно дълги мигли, но пък с правилната спирала стават точно идеалната дължина. Не са и редки миглите ми, но имат навика да се заплитат една в друга. Затова от една спирала изисквам доста .. малко дължина, много обем и разделяне. Извивката не ми е важна, тъй като винаги си я правя с миглоизвивачката и не изисквам такова нещо от спиралата. 




Аз си я купих за 9 лева някъде, имаше намаление в ДМ тогава. Страндартна опаковка, с надписите и 9 милилитрово съдържание. Това, което много ми харесва е четката. Голяма и тумбеста, именно за чудесен обем. Честно да си призная не очаквах толкова много да ми хареса. Мислих си, че ще е най-обикновена спирала, просто за естествен вид на миглите. Да, ама не. Страшно е ефективна, върши си работата отлично. 

 Като единствен минус отчитам единствено, че се рони малко след 2-3 часа носене, но не е много. С една чиста клечка за зъби се почиства отрононеното количество. Не мога да кажа, че е най-доброто, което съм използвала, но определено е отличен избор за цената си. 







Това е след 8-9 часа носене.









Като извод ще кажа, че спиралата много ми харесва и някога ако не знам коя спирала да си купя бих си я купила отново. :) Надявам се да ви е било интересно! Весело изкарване на празниците и целувки от мен! 

3 коментара:

  1. Хей,страхотно ревю.От скоро следя блога ти и ми допада,само този стеснен вариант на блога ми е доста странен и ми е трудно да се порадвам на хубавите ти снимки :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! :) И аз мисля да го сменя, че и на мен ми е малко странен. :D

      Изтриване