неделя, 28 декември 2014 г.

Bourjois 123 Perfect Foundation

Здравейте красавици, 
Днес съм ви подготвила ревю на едн мой любим продукт, който имам от скоро. Става въпрос за фон дьо тена на Bourjois от серията 123 Perfect. Имам го от сравнително скоро време, може би седмица или две. Интересното е, че нямах никаква нужда от фон дьо тен, тъй като дори още не съм преполовила Rimmel Match Perfection, но пък като видях намалението в lilly на 40% от козметиката на Bourjois не устоях. Доста се двоумях дали да е този или Healthy Mix, но в последствие се спрях на този.

И ето ме вече чаках ва касата с фон дяо тена в ръка, цвят 52-Vanilla. С четирийдесет-процентното намаление струваше около 15 лева. Перфектно, нали? 

Фон дьо тенът пристига в стъклена бутилчица с помпичка. На бутилката е изписано името на марката и името на фон дьо тена, както и за какво е всеки от трите пигмента. А именно: 

Първият е жълтят. Той е за прикриване на тъмните кръгове и петна. Вторият е лилав, който е против уморен вид. Третият е зелен, използващ се против червенини. 

Също така фон дьо тенът има SPF 10, който не е много, но пък не е за изхвърляне. От Bourjois казват, че трябва да се задържи 16 часа. Аз лично не съм го носила толкова дълго, за да мога да кажа. Със сигурност, обаче заявявам, че издържа цели девет часа. Кожата ми е нормална към суха и нито омазнява, нито изсушава кожата ми. Освен това от компанията обещават и 24 часа хинратация, което е супер. Само че, не мога да потвърдя дали наистина е така, тъй като не виждам разлика породена от фон дьо тена. От друга страна за хидратация и грижа за кожата си има кремове и много други продукти, така че ако чакаме на фон дьо тена ще си останем дехидратирани, хаха. Откъм покритие е среден до почти напълно покривен. Има лек жълтеникав подтон, който на моята кожа не се усеща натрапчиво и неприятно. Консистенцията му е доста приятна, мека и не много гъста. Една идея по-гъст е от Match Perfection на Rimmel. Цветът ми пасна чудесно, както и консистенцията се нагоди към кожата ми. 

Като заключение, този фон дьо тен е едно доста добро попадение, особено, когато е намален. Много ми допада фон дьо тена и се радвам, че си го купих, може би бих повторила един ден. Ще си използвам тридесетте милилитра продукт с адско удоволстие. 

Нанявам се да ви е било интересно! А кои са вашите любими продукти на Bourjois? Целувки от мен!

5 коментара:

  1. Много харесвам марката и определено ме спечели с тази средна покривност :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз наскоро преоткрих марката и съм доволна от всичките им продукти, които съм пробвала. :)

      Изтриване
  2. Great products!!!
    would you like to follow each other? let me know...I always follow back.
    Besos, desde España, Marcela♥

    ОтговорИзтриване