неделя, 21 декември 2014 г.

Първата ми вкусна публикация

Добър вечер прекрасни дами,

Таз вечерната публикация ще бъде отново нови покупки, но за нещо много различно от всичко, за което до сега съм писала. Нищо общо с козметиката, но според мен, много общо има с красотата и здравето като цяло. А без да сме красиви отвътре и здрави, мисля, че няма смисъл от козметиката. В предишната публикация ви споменах за промените, които настъпиха в личния ми живот. Освен козметиката, която смених с НЕвредна такава, прецених, че трябва да променя и хранителните си навици. Няма да лъжа, че най-трудно ми е да се откажа от Негово величество Шоколада! Просто явно съм пристрастена, тъжно, но факт .. Ето тук събрах три неща, които си купих вчера от Кауфланд. Смятам, че могат да се използват за доста рецепти и печива, а и оризовото брашно е чудно в печива! Мммммм! А сините сливи са магияяя направо! Мдаа, обичам сладкото .. признавам си. Може би трябва да отида на среща на "Анонимните сладкохолици". Някои ще си кажете: "Тая пък нормална ли е да си поства такива неща?" За мен е важно да експериментирам с храната и търся начин да си готвя неща, които да стават бързо, да са полезни и да са вкусни ии да, да не се пълнее, хаха. Предполагам,че не съм само аз, момичето, което иска тези неща. С този пост се надявам и вие да опитате нещо от нещата, които ще публикувам. :)

1. Оризово брашно Panino - 1лев и нещо
Оризовото брашно на Panino ми е много любимо. Стават страхотни оризови хлебчета и кексчета. Фино смляно е, не съдържа глутен и не нарушава храносмилането. Много съм доволна! 


2. Сини сливи Selena - 1,99лв.
Това са сушени сини сливи с костилка. Пише, че са сушени на дърва, без допълнително захари, консерванти и така нататък, което значи, че нямат глюкозо-фруктозен сироп. Супер, нали? Купих си ги главно, защото ще ги използвам за едни прекрасни и много вкусни мъфини. Ако се получат ще пусна рецептата и снимки, хаха. Надявам се всичките хубави неща, които ги пише на етикета са верни.

3. Нахут - Есе - около 4 лева
Нахута е много вкусен и може да се използва за най-различни готварски цели. Най-често за брашно, като става много вкусно. Трябва обаче да се внимава с него, защото ако прекалим може да доведе до смущения в храносмилателната система. 
Иии да ви покажа каква супер бърза и вкусна пица си спретнах! Не изглежда кой знае колко красива, но наистина е страшно вкуснааааа! С пълнозърнест блат и плънка от домати, гъби, кашкавал и сиренце. Мммм! 

Това беше от мен. Ако не искате да четете повече такива публикации, можете да ми пишете в коментарите, както и всякакви други коментари биха били като подарък за мен. ^_^ Надявам се да ви е било интересно. Целувки!

2 коментара:

  1. Много интересна публикация,ще се радвам ако пускаш и в бъдеще такъв тип публикации.Весели празници от мен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е било интересно! :) Весели празници и на теб!

      Изтриване