събота, 21 юни 2014 г.

Scholl Velvet или лесен начин за красиви крачета

Здравейте дамиии,
Днес реших да постна нещо ново, а и нямаше как, тъй като просто трябваше да опиша колко готино нещо спечелих от Ели от Maquilab! Ели, ако четеш това, благодаря ти страшно много!

Та, вече сме лято, въпреки че в момента съм овлечена с дебела блуза и съм завита с одеало. :D Попринцип сезона не е от особено значение, за да имаме мекички и красиви ходила. През последните две седмици моите помощници са електрическата пила на Шол и кремчето на Foot Guard и веднъж в месеца мажа обилно ходилата си с мед, слагам дебели чорапи и спя така, същото правя и с ръцете си. Когато получих пилата бях страшно развълнувана! Нямах търпение да я изпробвам и вечерта дойде найният ред. След като приключих резултата беше на лице. Петичките ми бяха супер мекички, а и след като сложих от кремчето беше феноменално. Изключително съм доволна от електрическата пила на Шол естрашно благодрна на Ели, както и на представителите на Шол.
Самата пила е много интересна и както сигурно сте прочели в блога на Ели, главата съдържа микрогранули. Ако трябва да съм честна, предпологах, че ще бъде доста по-малка, а тя надхвърли очакванията ми. Цвета също е много готин - морско син, весел и свеж. Изключително е нежна към кожата, но достатъчно агресивна към мъртвата кожа.
Колкото до крема, първото нещо, на което ми напомня консистенцията му е вазелин, но а малко по-твърд, а също така и доста икономичен. Не съм имала проблеми с краката,като изпотяване и сърбеж между пръстите, така че не мога да кажа дали се справя с тези проблеми. Миризмата му е малко странна, все едно лавандула, примесена с малко камфор или нещо подобно. В началото ми беше супер неприятна, но после свикнах, а и тя изчезва бързо след нанасянето върху краката.
Искам само да допълня, че страшно харесах факта, че освен пилата в плика имаше и две резервни глави. Много готино. Е, това беше моя скромен опит с "летните" крачета. Дано съм била полезна за някого.
Целувки,
Мони

1 коментар: