сряда, 22 май 2013 г.

За балсамите за устни и още нещо ..

Хелоу,

Как сте мили мои? Днес съм подготвила публикация за моето най-най-любимо нещо, а именно балсамите за устни! Имам една дузина у дома, но тези два са ми най-любимите:

От ляво: Oriflame "Pure nature", а от дясно: "Himalaya Herbals"

Само да уведомя, че нямам намерение да правя сравнение между двата балсама, като основа за публикацията, а просто да кажа защо ги харесвам и може би в един момент ще има малко сравнение. :) Да започваме!

Започвам с първия на "Орифлейм". Опаковката му е много мъничка, като на балсамите на "Ейвън". Първото нещо, което усетих след като го отворих беше миризмата! Прекрасна, уникално готина и свежа - на нар. Самия балсам има розов цвят - пигментиран, но като се сложи на устните е съвсем лек и приятен. Обаче, има и лоша черта, ако устните ви са напукани и с ранички ще се наложи после леко да го размажете с пръст, защото ще се събере по устните. Не се износва по-онзи грозен начин с бялото по устните. Трае около час най-много. Много е приятен с лекия розов цвят и свежия мирис! :)

Оценка: 5/6 

Втория - "Хималая" е просто ПЕРФЕКТЕН! За този балсам разбрах от една бг блогърка. МНОГО ти благодаря! :* В момента, в който го купих и го сложих просто чудо. Устните ми станаха меки, без ранички и напуквания. Направо страхотно! Има лек мирис, на дъвка, но не е натрапачив. Напълно безцветен е и е по-"тежък" от орифлеймския. Наистина, ако имате проблемни устни това сто процента ще ви помогне. Има огромна трайност - 1/2 часа.

Оценка: 7/6 :D 

Като цена са окей също - около 4 лева. 

Надявам се публикацията да ви е харесала и да съм ви била полезна. Кои са вашите любими балсами за устни? :)

Целувки,
Мони :*

1 коментар: