събота, 25 август 2012 г.

TAG: Most Worn Things (Summer Edition)

Здравейте,

Видях идеята за този TAG от блога на Криси Girly Stuff и реших и аз да напиша "Какво носих най-много през лято 2012, не че е свършило, но е на път. :D Не е тайна, че навън е адска жега и ни се стои само в къщи на хладно, а и това е лошо за нас тъй като почти всеки грим рано или късно се разтича, размества и с налага да го подновяваме по-често. Именно заради това аз слагам най-често гланц, спирала, малко коректор (не винаги) и това е. Е отплеснах се, но нека да продължим към тага. :)

1. Лак за нокти.

Не мога да кажа само един. Най-честно сменям тези трите, дори в момента съм с втория.
От ляво на дясно: Umbrella #37, Perfect 13, Flormar Summer
Edition #448

2. Продукт за коса.

По принцип използвам лек шампоан и балсам, защото косата ми е гъста, но тънка и е много податлива на пърхот. От шампоаните на "Garnier", "Elseve" и "Gliss" косата ми става ужасна. Затова използвам този балсам на "Пантенол", който е български и прави косата ми мека и с обем. Използвам шампоан на "Арома", който в момента нямам възможност да снимам. Не слагам пяна/гел/лак през лятото, защото най-често съм с вързана коса.

3. Чанта

Това лято не носех чанта, а това червено портмоне, което е голямо и ми се събира всичко вътре - документи, ключове, телефон, пари и някакъв продукт за устни. Не е нищо специално, но пък е практично и в тези жеги просто не ми се носят никакви чанти.

4. Обувки

През лятото нося единствено и само сандали, имам страшно много чифтове, но тези съм ги носила най-много (то и си личи де :D). Черни с камъчета, много удобни и имат цип отзад.

5. Аксесоар(и)

Не излизам от вкъщи без обеци. Затова имам толкова много, когато излизам с приятели през деня, а и вечерта слагам някои от тези, зависи от дрехите ми.

А когато излизам на нещо по-официално слагам тези. Хи-хи, много си ги харесвам. Сребърни са със сапфир, (обичам да се хваля,а? :D) когато си ги сложа се чувствам много много добре.

6. Дреха.

Без съмнение е тази. Обожавам тази блуза! Цвета ѝ е страхотен коралово-червен, с леко паднало рамо. Имам я от края на юни и нося нея най-често през лятото. 

7. Фон дьо-тен.

Не използвам фон дьо-тен през лятото, а и по принцип.

8. Руж.

Руж отново не използвам нито през лятото, нито по принцип.

9. Продукт за устни.

През лятото използвах този гланц най-честно и е мога да кажа, че е най-хубавия гланц, който съм използвала. Не е лепкав, има невероятен аромат, страхотен цвят и придава прекрасен вид на устните. Да, това е "Nude Kiss" от серията "XXXL Nudes" на "Еssence". 

10. Спирала.

През лятото най-много използвах тези две спирали. Сега вече използвам само тази на Golden Rose, но я имам от може 3 седмици, а тази на Maybelline използвах преди нея. Двете спирали са страхотни, но Golden Rose е по-издръжлива.

11. Сенки за очи.

През лятото не използвах сенки изобщо и аз не знам защо .., но си купих тези вчера и може би до края на лятото ще нося само тях. 

Надявам се публикацията да ви е била интересна. Ако имате отговор на този ТАГ ще се радвам да го споделите в коментарите. 

Целувки,
Мони ;*

3 коментара: