сряда, 22 август 2012 г.

Една приятна изненада от сенките на RoLe Rose + суоч

Follow my blog with Bloglovin


Здравейте момичета,

Наскоро си купих едни сенки на RoLe Rose, струваха около 2-3 лева. Купих си ги, защото .. и аз не знам защо, просто ги видях и си ги купих. :) Не очаквах абсолютно нищо от тях, за тази цена си мислех, че изобщо няма да са пигментирани и ще са страшно лошо попадение. Е, не съм била права! След като се прибрах ги разгледах по-обстойно и цветовете наистина са хубави, също са и пигментирани и страшно блестящи. За протокола, по-добри са от Ruby Rose, от които също имам и понякога използвам. Цветовете са 12 на брой, както казах са много блестящи. Няма кафяво, по скоро розово-синьо-зелено, както и виждате. Имаше още една комбинация с по-различни цветове, която скоро ще си купя, обичам сенки, хаха. :D Тъй като са евтини, съм очарована от качеството им. Трайността им не съм я пробвала още, но предполагам, че няма да е кой знае каква. Опаковката не е нищо особено, но пък се затваря здраво.

Като количество не са много, но пък няма да ги използвам постоянно, че да ми трябва повече. :) Като качество не са лоши, предвид добрата цена, имат наистина много блясък. Харесват ми, затова и ще си купя втората комбинация. Текстурата им е мека, нормална. 

Така изглеждат цветовете върху ръката ми, както сами
виждате имат много много блясък. 
Мисля, че е това. Съотношение цена качество: 6/6, но все пак в сравнение с по-скъпи марки не са кой знае какво. :)

Ето и един набързо направен грим. Не е много хубав, но е набързо направен. Като основа сложих някакъв бял молив мисля, че е на Colleen. В началото е бялото, а после най-тъмния цвят(не мога да определя какъв е, но със сигурност не е черно), а във външната част на окото е черния молив на "Impala", с него съм направила и формата. Не съм сложила спирала. :D

А вие използвали ли сте такива сенки? Харесват ли ви? Ще се радвам да споделите какво мислите и за грима!


Целувки,

Мони ;*

7 коментара:

  1. С удоволствие бих ги пробвала но не съм ги виждала по родните щандове. :(

    ОтговорИзтриване
  2. Ами аз по кварталните магазинчета ги открих съвсем случайно, казаха, че са нови, не знам защо при теб ги няма. :(

    ОтговорИзтриване
  3. Дълги години ползвам марката. Винаги като се прибера гледам да купя някоя тяхна палитра. Аромата им ми е любим, сенките като качество са ОК за цената си, след 2-3 часа се размазват и губят пигментацията си, но ако се използват като основа под някои по- сериозни сенки биха издържали дълги часове. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз за първи път ги виждам, явно съм назад, хаха. :D Аромата е доста приятен, а за пигментацията и трайността е нормално, иначе да хубави са. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Не съм ползвала марката, а гримът е хубав!

    ОтговорИзтриване
  6. А откъде мога да си купя сенки от тази марка? :)

    ОтговорИзтриване