четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Любими червила - NUDE lips

Здравейте прекрасни,

Напоследък се замислих колко много всъщност червила имам и как повечето доста си приличат по цветове.Любими са ми nude или телесните цветове. Рядко слагам нещо с по-ярък цвят. Обожавам червеното, кораловото или някакво винено, но сложа ли си - не се осмелявам да изляза. Та, днес ще си говорим за някои от любимите ми червила и за два молива, които пасват идеално на червилата. Казвам, няколко от любимите ми червила, защото има още, които с удоволствие нося, но днес реших да включа тези. Следващият път останалите.

Обичам червила, обичам устните да имат цвят и се гримът, а и жената много се променят в момента, в който си сложат червило.



Започвам с двата молива. Моливите са много важни за мен, защото правят червилото по-издръжливо, но и очертават контура на устните и по-лесно нанасям червилото след това. Обичам да нося и двата молива, и самостоятелно, и заедно с червило, просто като контур.


KISS New York Professional Luxury intense lip liner - Rosy nude
Моливът на Kiss NY Professional ми е много любим. Автоматичен е. Много е крехък, но сравнително твърд. Честно казано не очаквах да е толкова пигментиран, но ме изненада приятно. Освен това е страшно дълготраен! Матов е напълно и да си кажа честно, усеща се на устните бая изсушаващ и подчертава, ако устните са твърде сухи.

Essence lip liner - Satin Mauve
http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/moliv-za-ustni/e/product/lipliner-15/
Този молив е доста известен. Дълготраен, мек, пигментиран. Нося го самостоятелно доста често, при все, че това ми е третият купен. Не харесвам останалите цветове от серията, но този цвят е право в десетката! Моливът на KISS изсушава доста повече от този.


Essence Matt Matt MATT lipstick - 01 и 02
Тези чудесни червила са едно попадение, което беше чиста случайност. Имах си червила и въобще не ми трябваха още две. Сториха ми се чудесни цветове и си казах, че ще ги опитам. Бяха останали само по една бройка от двата цвята и си казах, че са някаква лимитка (мдаа, лична манипулация) и ги грабнах. Ами грам не съжалявам! Червилата са много комфортни за носене, въпреки че са матови, наситени, не изсушават изобщо и за мен Velvet matte на GR са доста по-изсушаващи (и от тях все "лимитки" и последни бройки взимам, де). Дълготрайни са дори след пиене, ядене, но все пак не са вечни. Усещат се меки върху устните и пиришат сладичко. Мога да ги препоръчам без притеснение.

01

02





Flormar Silk Matte - Fall Rose
Ето това е новата ми любов! Много матово и ужасно дълготрайно! Бетон е! Цял ден хапвам, пия кафе, вода - устоява на всичко. Сякаш нанесено на устните се залепва с вакуум за тях и обгръща всяка тяхна гънка. Имайте го предвид, ако имате проблемни устни, ще се налага да ексфолирате всеки път. Обаче за сметка на това се нанася толковагладко, направо като масло. Засъхва матово почти веднага и финишът е много мек и приятен - кашмирен. Цветовете от серията са чудесни. Undressed и Autumn timber са доста интересни. Формулата на червилото е прекрасна и това, че е толкова дълготрайно е прекрасно.




Essence matt matt Matt - Beauty approved
Идеята за тези матови гланцове много ми хареса. Харесах си само този цвят.Мирише уникално, на сладичко, също като матовите червила. Гланцът е доста незадоволителен като дълготрайност, но все пак това си е гланц. Финишът не е напълно матов и си има лек гланцов остатък съвсем леко загатнат. Когато искам нещо не толкова матово, а по-скоро смеица между бялсък и мат, а и да не изсушава толкова избирам този гланц. Зверски цапа обаче, хич не е шега работа. Само допир е достатъчен и всичко е олюскано, хаха. 


От ляво на дясно: Essence Matt Matt Matt lipstick 01, Essence
Matt Matt Matt lipstick 02, Flormar Silk Matte Fall Rose, Essence
Matt Matt Matt lipstick Beauty Approved, KISS New York Professional
Rosy-Nude, Essence lipliner Satin Mauve

Надявам се да съм Ви била полезна! Споделете ми кои са вашите любими и най-използвани червила и защо? :)

Целувки,
Симона

1 коментар:

  1. Много красиви цветове! Ненатрапчиви са и достатъчно добре подчертават устните :)

    ОтговорИзтриване