сряда, 8 май 2013 г.

Bilka - хидратиращ гел за лице с пъпеш и краставица

Здравейте скъпи мои,

Публикация втора от "Изкупително дело" е за гела на Билка, който много от Вас сигурно са използвали или са чели за него. Ще кажа, че за него разбрах от Мария от Womanberry (линк към блога й). Започвам с това, че е най-икономичния продукт на света! Имам го от ноември миналата година и го използвам сутрин и вечер. Това си ми е като ритуал, иначе се чувствам мръсна. Миризмата е невероятна, точно като на крема от серията. То си е запазена марка на Билка, прекрасните миризми и хубавите продукти. Консистенцията е много хубава после става на пяна и е много приятен на допир. Не дразни на очите, което е много важно, защото аз имам чувствителни такива. На цвят е зелен, но след като се "превърне" в пяна си е бял. Преминавам към нещо важно, на което вече все по-често обръщам внимание - дали е подходящ за чувствителна кожа. Мога да отговоря  -ДА, което си е супер, защото са рядкост такива, които са наистина за чувствителна кожа. Много пъти съм ставала на петна, точно от ей такива продукти за чувствителна кожа. В почистването на грима е многоооо добър! Сваля абсолютно всичко и оставя кожата гладка и изключително мека. Да си призная, това е най-добрия продукт в съотношение качество/цена.



Всъщност, може и да си въобразявам, но мисля, че изчиства порите и помага в борбата с черните точки, не знам може и да си въобразявам, но иначе казано - прекрасен продукт! <3 А цената е смайваща - 3 лева близо. :О Прекрасен продукт. Бих го купувала отново и отново.

А вашето мнение какво е за този продукт? :)

Целувки,
Мони





11 коментара:

  1. Добре дошла отново в блогърския свят :)
    Така с черните букви е наистина по-добре :)
    Радвам се, че гелчето ти е харесало :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много му се каня на този гел на Билка.
    Фейсбук притурката ти закрива част от буквите в статията и се чете по-трудно. Би ли могла да я смалиш?

    ОтговорИзтриване
  3. Mного любимо и на мен гелче за почистване! Не изсушава, не опъва, а кожата ти е чиста и свежа.
    Благодарности и от мен на Мария <3

    ОтговорИзтриване
  4. Ползвала съм само тоника на Билка от тази серия и ми хареса. Май и гелчето ще тествам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз на тоника се каня и май ще си го купя скоро. :)

      Изтриване
  5. Днес си взех почистващия тоник с краставица и пъпеш и съм много доволна-оставя лицето толкова свежо и чисто! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също го бях купила доста отдавна, но пък на мен не ми се отрази изобщо добре. Излязоха ми ситни пъпчици по челото и доста ми изсуши кожата.

      Изтриване
  6. На мен изобщо не ми хареса този гел, беше твърде агресивен за кожата ми, която е смесена към мазна. Ужасно силно ми я изсушаваше о опъваше....иначе да, ароматът е страхотен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кофти. Към моята кожа се отнесе доста добре, но пък и аз съм го ползвала само през лятото, когато кожата ми се омазнява повече. През зимата е страшно суха, направо люспеста се и тогава гледам да не я третирам с гелове, така че може би и при мен щеше да има този ефект. Откакто смениха опаковките не съм го купувала, може би са променили формулата?

      Изтриване