събота, 15 септември 2012 г.

Golden Rose Maxim Eyes Mascara

Здравейте дами,

Фен съм на новите спирали на "Golden Rose" имам лилавата и оранжевата, но винаги съм била предубедена към тази. Първо си взех лилавата "City Style", която беше много хубава, после взех оранжевата "Cat Walk", която беше още по-добра. "Cat Walk" свърши и реших, че трябва да пробвам и жълтата, а и ако не ми хареса не е златна, така че ще го преживея. Определено жълтата е най-ДОБРА от трите, поне по мое мнение. Общо взето са подобни с оранжевата, а лилавата лично при мен бледнее над оранжевата и жълтата. Днес ще направя ревю на "Maxim Eyes", тоест жълтата. :) Всички, които притежават поне една от тях са забелязали, че преди да я отворите има предпазно целуфанче, което показва, че спирала не е отваряна. Продължаваме с опаковката жълта на цвят с надписи. Цената варира между 3,39-4,00 лева, което е толкова смешно заради качеството, което предлагат. Четката е гумена с интересна форма, която аз не мога да опиша, затова има снимка по долу, така че, смятам не е фатално. :)


Лично при мен ги разделя перфектно без никакви проблеми, ако трябва да съм честна с нея ми е най-лесно и бързо, от колкото с всякакви други спирали. Ауу, като сетя имаше една, с която около час си играх да ми ги направи разделени, издължени, да ми извие и да ми ги направи еднакви. :D Страшно е дълготрайна и не се рони изобщо, а се маха супер лесно. Не е нито много водниста, нито някаква суха, а е точно това, което трябва да е! :) Какво друго да кажа за спиралата? Перфектна е! За момента "Maxim Eyes" и "Cat Walk" са най-добрите спирали, които съм използвала. По-добри са и от "One by one", което пък е съвсем различна тема. Снимките са достатъчно показателни за спиралата и ефекта от нея. Но кое ми харесва повече в "Maxim Eyes" от това в "Cat Walk", че този ефект, който постигам с извиване на мигли и "Cat Walk" е същото като това с "Maxim Eyes" и без извиване. Освен това е по-лесна и се нанася по-бързо. :)

Не съм извивала миглите и на двете снимки.

Ако желаете да прочете публикацията ми за останалите две спирали можете да видите линковете по-долу:
Golden Rose City Style Mascara
Golden Rose Cat Walk Mascara

Е, това беше от мен! Надявам се публикацията да ви е харесала и да ви е била полезна! :)

Въпрос: А вие коя от трите имате, а ако сте ги пробвали и трите коя е вашия фаворит, но ако не сте ги пробвали можете просто да ми оставите коментар дали ви е харесала публикацията. :)

Целувки,
Мони :*

8 коментара:

  1. Ефектът е наистина страхотен, честита придобивка :)
    Аз лично така и не ги изпробвах заради вътрешното си убеждение, че има причина да са толкова евтини и не бих искала да открия лично последствията след време. Засега залагам на спирали от средния ценови клас - предимно на Макс Фактор, чиито продукти все още не са ме разочаровали.

    ОтговорИзтриване
  2. Да си призная и аз бях така и си купих лилавата от чисто любопитство, а и беше единственото нещо от кварталното магазинче за козметика, което не бях купила. :D One By Pne е хубава, ама се рони супер бързо и се размазва много лесно, а тези не помръдват. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Wow, тази спирала изглежда страхотно на миглите ти. Доста отваря очите ти.
    Аз имам лилавата и съм доста доволна. Дано не ги развалят, че да си ги купуваме отново и отново. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз също имам тази и съм страшно доволна :) Само, че за повече обем и по-разделени мигли, я съчатавам с един пласт от Comb it на Avon и честно казано получавам точно ефектът, който искам:)
    А и ти имаш страхотни мигли :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря. :) Това Comb It го изпуснах вече. :D Нали им смениха опаковките и май вече я няма по каталозите.

      Изтриване
  5. Имам лилавата и съм доволна от нея, много ми се иска да пробвам и другите и скоро ще взема и тях. Миглите ти изглеждат страхотно с тази <3

    ОтговорИзтриване