четвъртък, 19 юли 2012 г.

Golden Rose City Style Mascara

Follow my blog with Bloglovin
 
Здравейте дами,

Днешната публикация е позната на повечето блогърки, защото повечето имат една от трите вида. Мога да кажа, че ОБОЖАВАМ тази спирала. Има същия ефект като One by one на Maybelline. Удължава, не слепва, разделя, и придава страхотен обем.




Опаковката е лилава на цвят, доста свежа и красива. Напомня ми на римелските или на мейбълинските - затова ми харесаха. Реших да си купя тази спирала заради публикацията в блога на Адри и честно казано много ми харесаха. След като прочетох публикацията, веднага отскочих до кварталното магазинче и си купих лилавата за 3,39 лв. Мисля по нататък тази купя и останалите две, но сега имам още две, които си купих ( One by one Satin Black и Cargo ). Така, отплеснах се малко, но нека да започнем с прекрасната четчица, която е гумена и двойна, от едната страна е с по-къси косъмчета, а от другата с дълги, което на мен ми харесва. Тушът е много хубав, а не като повечето - едното да е за сметка на другото, тоест да имат хубава четка и лош туш или обратното. Издръжливостта е добра, много добра, дори в тези жеги, издържа около 6-7 часа, а може и повече. Очевидно много хора харесват спиралите им, включително и аз! За тази СКРОМНА цена получавате изключително добър продукт, който ще ви бъде много полезен. Ако имате възможност купете си я, няма да съжалявате!

Целувки,
Мони ;*

2 коментара:

  1. Здравей,направо съм влюбена в тази спирала.Прави миглите ми страхотни а и се маха много лесно <3 От както съм си я взела,и не използвам друга,не пропускам възможност и да си сложа от нея.Сигурно ще си я купя отново и отново !! :))

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, абсолютно съм съгласна с теб. Прекрасна е, за първи път толкова много ми харесва една спирала. Лесно се маха, обаче не се размазва .. <3 Мисля да си купя останалите две, мисля, че те също ще са толкова добри като тази. :)

    ОтговорИзтриване