вторник, 14 февруари 2017 г.

Maybelline color tattoo

Здравейте дами,

В този студ и вятър най-обичам да се завия на топло и да се човъркам из интернет. Вече трети месец мръзнем и студуваме и на мен ми е многоооо кофти, заклевам се. Нямам желание за нищо и все ми е криво. Страшно зиморничав човечец съм и 15 градуса за мен си е студ. Най-си обичам жегичката аз!

Та, така де, днес ще Ви споделя мнението си за тези прекрасни кремообразни сенки на Maybelline New York. Имам два цвята, но от матовите. Creme de nude и creme de rose са два чудесни телесни цвята. Единият е по-жълтеещ, а другият е по-розовеещ. В зависимост от грима, който правя избирам кой от двата цвята ще използвам.


Сенките са в чудесни масивни стъклени бурканчета с капачка винт. Аз лично много ги харесвам и понеже ги използвам единствено в къщи, частта с "бъркането в буркана" не ми създава дискомфорт.
Можете да ги откриете в дрогерии Lilly, dm и повечето сайтове онлайн на редовна цена от около 10 лева, като този месец са на цена от 7,49 лева. Чудна сделка!

Базата ми на Avon изсъхна сравнително бързо, тази на Essence бе спряна от производство, а Aura и Catrice не ме впечатлиха особено. Поразгледах, поразгледах и се сетих за тези кремообразни сенки и приложението им за база. Пък и много бързо и лесно се нанасят, дори и да си ги носите самостоятелно.


Няма ден, в който да не ги използвам. Понякога самостоятелно, понякога със сенки отгоре. В интерес на истината сенките са много кремообразни, с пръсти нанасянето е много лесно и бързо, но има малка разлика между двата цвята и текстурата им. Жълтеещият е малко по-труден за нанасяне и изисква време, за да изглежда напълно равномерно. Розовият от друга страна са като мед и се нанасят и преливат светкавично. 

Сенките са с убийствена дълготрайност, от 6 сутринта до 12 вечерта сенките ми не помръдват. Или аз не съм забелязала. Наистина сенките, които нанасям след това са по-лесни за нанасяне и преливане, както и по-пигментирани.


Моят подтон е розов, затова Creme de rose са по-подходящи за мен, НО това изобщо не значи, че не използвам и Creme de nude, също толкова често. За мен тези сенки са просто прекрасни и за всеки ден и за грим, който трябва да издържи дълго време. Мога спокойно да кажа, че за момента това е любимата ми база за сенки от дрогерията!

Използвали ли сте някой цвят от тези сенки и какво е вашето мнение? Ще се радвам да го прочета! :)

Целувки,
Симона

9 коментара:

  1. Любими сенки.Аз имам общо три цвята :))

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина е така! Ти кои цветове имаш? :)

    ОтговорИзтриване
  3. Лично за мен нюансите са малко странни за сенки за очи.

    ОтговорИзтриване
  4. Yazılarınız harika, harika bir blogunuz var. Sıkılmadan okudum yazınızı. Sende Benim tavsiyelerime göz atmak istermisin.
    Hello, you have a great blog. I'm waiting for my blog
    Kitapları Nereden Alırsınız

    Gavsi Sani Hazretleri Sözleri

    Karşılıklı Blog destekleri

    ОтговорИзтриване