събота, 30 август 2014 г.

Essence I Love Extreme Crazy Volume MascaraЗдравейте момичетаааа, 

От доста време не съм писала, но съм сигурна, че на никого не съм залипсвала :D Та, днес реших да ви разкажа новия ми фаворит за спирала. По принцип имам късичи мигли, но не са редки, нито пък супер гъсти. Нещо средно .. мисля. И това е спирала на Есенс -  I love extreme crazy volume или както аз я наричам розовата на Есенс. :D 


Обичам розовия цвят. Обичам всичко, което е розово и някак като видя нещо розово имам чувството, че ми говори: "Елааааа, купи ме, розово съм!" Та, след като бях чела в блога на Мери за нея реших, че няма какво да му мисля, след като е и 6 лева. Бях заинтригувана, защото отдавна си търсих някаква хубава спирала, която да ми направи миглите дълги и гъсти .. 
Четката не е нищо ново, силиконова, без определено причудлива форма, с къси до средно дълги ресници. Прибрах се и грабнах извивачката и огледалото и очаквах един доста добър резултат. След като приключих се получи наистина доста добре. Миглите ми от къси и прави станаха дълги, гъсти и извити(е това го отдавам на извивачката). И ето, че тази спирала се превърна в мой любимец за доста кратко време. Забелязах също, че издръжливостта й е доста добра и дори в дъждовните дни, както и в адските жеги издържа без да се размазва! Спиралата е чудесна и за през деня и за вечерта .. много готина. Препоръчвааааам!

Няма коментари:

Публикуване на коментар