събота, 8 декември 2012 г.

TAG: Blog yоur heart out

Здравейте! :)

Бях тагната от Маги(блога ѝ), за което много ѝ благодаря! :) Нека да започваме с петте въпроса. 
1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?
Ами един ден реших да си купя нова спирала и написах "mascara" в google и ми излязаоха няколко статии на няколко авотрки на български блогове и в продължение на един месец четях техните статии, ревюта и намирах още и още нови и накрая реших, че и аз мога да си направя блог. 
2. Как избра на каква тематика да е блога ти?
От малка много харесвах да се "мацам" с козметиката на мама. Винаги съм мислела, че трябва да се грижим за кожата си и да се мъчим да изглеждаме възможно най-добре. По принцип обичам "женските" работи като козметика, грижа за тялото и лицето, лакове, маникюри, затова реших, че мога да споделям интересите си с другите хора в интернет.
3. Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?
Хмм, не знам какво точно да отговря на този въпрос. Може би, че в момента уча Оперативно счетоводство. :D 
4. Кои са трите думи, които описва стила ти?
Естественост, женственост, елегатност. Естественост, защото всеки трябва да бъда себе си, да бъде харесван заради него самия. Женственост, защото вяка жена трябва да е женствена и да се грижи за себе си и околните. (малко странна причина :D ) Елегатност, защото според мен това е много важно, за да се чувставаме добре и да се харесваме ние самите.   
5. Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?
Различно е. Понякога снимам (себе си , природата, приятели), понякога чета нещо, пазарувам, разхождам се и още много други различни неща.. :)
Надявам се да ви е било интересно с мен и тага! :)
Ето и 5-те момичета, които тагвам:
Girly Stuff  

Целувки, 
Мони ;* 

1 коментар: