събота, 8 декември 2012 г.

Bilka cosmetics

Здравейте,

Искам да изкажа много големи благодарности на Мария от WomanBerry, че ми изпрати продуктите предоставени от Билка. Посетете блога на Мария, прекрасен е! :) Та, аз получих 3 продукта: модулатор за тяло от серията Мавруд, анти-целулитен гел от серията с бяло грозде и крем за лице от серията "Aqua".


Ще започна с анти-целулитния гел от серията с бяло грозде. Много хубав продукт. Ще започна с опаковката, тубичка, която се отваря трудно и няма възможност да се отвори от само себе си. Миризмата е повече от прекрасна! Наистина действа за премахването на целулита .. използвам го от почти месец и има видими промени, е вярно минимални, но разбира се, не бива да очаквате, че веднага ще има резултати, при мен са минимални, но съм сигурна, че след втория или тртия вече наистина ще се забелязават. :) Дали бих си го купила? - С две ръце и два крака - ДА! Очаквания - оправдани на 100%

Вторият продукт е модулатора за тяло с маврруд. Опаковката е същата като на анти-целулитния гел. Миризмата отново невероятна! Използвах го заедно с анти-целулитния гел като редувах и както казах по-горе има минимални видими резултати, но по-нататък ще са по-видими. :) Имам воля и се надявам наистина да има, заредила съм се с вяра. :D Бих го купила отново, със сигурност! Очаквания - оправдани на 100%!

И третия продукт е крема за лице от серията "Aqua". Ще запона отново с опаковката. Нормално бурканче със зелена капачка. Това, което ми направи впечатление: беше с тампонче отгоре, не знам дали разбирате за какво говоря, но ще сложа снимка, за да разберете за какво говоря. Та, това ми хареса много. Миризмата е на пъпеш и краставица. Обожавам я! Като се има предвид, че не просто обичам, а обожавам пъпеш и краставица, няма как да не харесам и тази миризма. Доста е икономичен, за лицето и шията използвам минимално количество. Консистенцията е леко водниста, не е мазен, много е приятен! Много е хубав, кожата ми става мекичка и мирише много хубаво! Определено бих си го купила отново и отново! Очаквания - оправдани на 100%!

Като заключение: Мария, изключително много ти благодаря! Продуктите са страхотни, за пореден път се убеждавам, че българската козметика е прекрасна! :) Ще си купя тези три продукта веднага след като свършат.

Надявам се да ви е било интересно и полезно!

Целувки,
Мони :*

2 коментара:

  1. Радвам се, че са ти харесали :))) Аз с нищо не сменям кремчето за лице :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още веднъж ти благодаря, наистин страшно много ми харесаха! :)))

      Изтриване