петък, 7 декември 2012 г.

AVON Super Drama mascara - Black

Здравейте красавици,

Самата спирала
   Отдавна не съм пускала нищо ново, но нямах никакво време. Вече съм свободна и пълна с енергия за много нови публикации! Много се вълнувам за предстоящите празници и нямам търпение да стане студено и да вали сняг, а аз да си стоя на топло в къщи с горещ шоколад или капучина и да гледам някой филм или сериал! Обичам коледните празници и атмосферата, която носят със себе си. :)
   Днешната пубикация ще е за спиралата на Avon Super Drama, която от скоро имам. Вероятно някои от вас вече са я пробвали, но има и такива, които сигурно не са. Необичайното при нея е четката, много е странна, но и много удобна и хубава! Първия ден, когато си я сложих изобщо не ми хареса, но на слдващия ден опитах отново и постигнах точно ефекта, който исках. Опаковката не е нищо различно от обичайните, но е в лилаво, а аз съм маниак на тема "розово и лилаво" и всичко производно на тях! :D Четката, както споменах вече е с пластинки, които са много интересни на външен вид. Консинстенцията ѝ е много хубава, нито твърде водниста, нито пък много "твърда". Спиралата много ми харесва! :)


Четката

Миглите ми със спиралата
Какво мислите за спиралата? :) Ще се радвам да споделите! :)

P.S. Като компенсация за отсъствието ми, ще се опитам да публикувам все ден по нещо ново до Коледа. :)

Надявам се публикацията да ви е харесала!

Целувки,
Мони ;*

2 коментара:

  1. Здравей! Много хубава статия. Явно ще се купува и тази спирала. :) Тагнах те да направиш този таг http://icemagi.blogspot.com/2012/12/tag-blog-your-heart-out.html
    След това трябва да тагнеш 5 момичета с под 100 последователи.

    ОтговорИзтриване