петък, 14 септември 2012 г.

Golden Rose Rich Color Nail Lacquer #06

Здравейте момичета,

Как си прекарахте лятото? Аз добре и очаквам есента с нетърпение. Днешната ми публикация ще е за новия ми лак, който е на Golden Rose от новата им колекция.

Е, да си призная, бях много скептична, защото имам лош опит с лаковете на марката, но пък този тотално ме изненада! Цвета е типичен есенен, с много блясък - прекрасен цвят. Четката е голяма и плоска и наистина покрива цялата нокътна плочка. Аз лично сложих два пласта, но с един също е много красиво. Лаковете са в много хубави бурканчета, които съдържат 10,5 мл. продукт. Още ведъж казвам, че цвета е чудесен! <3 Нанасянето е супер лесно, за има няма 10 минути си лакирах ръцете и краката, много лесно става. Изсъхва, което при лаковете на "Golden Rose" гледам най-много. :D Много, много хубав цвят, лак и като цяло формулата на самия продукт е много добра.


А вие какво мислите за новите лакове на "Golden Rose"? Надявам се днешната публикация да ви е била интересна и полезна! :)

Целувки,
Мони :*

3 коментара:

  1. Много хубав цвят! :) Имам номер 21 от тази серия и много ми харесва като покритие, четката е супер! Иначе харесвам и парижката серия на Голдън Роуз :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да, много е хубав! :) Аз ще си купя още няколко цвята, може да си купя и от парижката серия. Да я пробвам и аз най-после. :)

    ОтговорИзтриване