сряда, 12 септември 2012 г.

Червило Flormar Pretty #P311

Здравейте,

Отдавна не съм писала в блога, ноо .. правихме ремонт и нямах особено подходящо място за снимки. Тази публикация е за червилото на Flormar от серията Pretty номер P311, което за кратко време се превърна в любимото ми червило. Да започнем с опаковката, както на всички продукти от серията Pretty опаковката е цикламено-розово, лично на мен ми харесва. :) Не е кой знае колко стабилна, но ако не си блъскате чантата в стената (:D) ще издържи. :D Шегата на страна, понякога леко се отваря, но не изцяло, за да изцапа нещо. Вътре се съдържа 4,2 г. продукт. Цвета си го взех специално за есента, тъмно - розово-лилаво, типичен есенен цвят. Аз си го взех за 4,50, но забелязах, че нямат кой знае какви хубави цветове - аз си харесах само 2-3 другите все не ми бяха по вкуса, но може би аз съм по-капризната към цветовете. :D

На снимката виждате, че изглежда по скоро розово-кафяво, но изобщо не изглежда така на моите устни. Между другото да спомена, че устните ми по принцип са си по червено-розови, понякога са ме питали защо постоянно нося такива тъмни червила, а всъщност съм без нищо на устните. :D Та, затова сигурно върху устните ми изглежда различно отколкото в гилзата. Да си призная, купих си това червило от любопитство, заради публикацията на Адри за червилата на Флормар. Отидох и си купих този цвят, харесах си още един-два. :) Хареса ми страшно много червилото. Можеш да си избереш ниво на покривност, ако искаш може да бъде светло и нюд, а ако искаш може да бъде ярко розово-лилаво за есента. Ще ви направя едно признание: Обичам серията Pretty на Flormar. :D :) Червилото се нанася супер лесно! Има добра покривност и е много добре пигментирано. Много е меко и лъскаво, няма блестящи частички и стои много красиво върху устните. Наистина е много меко, като масло, особено, ако го носите постоянно в чантата си, но няма начин да се разтече, така че спокойно. Единственият минус е ОТВРАТИТЕЛНАТА миризма, карамелена(мразя карамел), химична и страшно дразнеща. Когато се нанесе върху устните малко се усеща, но не е натрапчива, иначе просто не я понасям тази миризма, страшно ме дразни. Като цяло червилото е ПРЕКРАСНО, с изключение на мириса. :) Харесва ми това, че хем стои като червило, хем като гланц. Не изсушава устните и много дълготрайно. Ако имате нужда от хубаво, евтино червило, което да стои красиво върху устните ви - купете си го, няма да съжалявате. Препоръчвам ви го! :)

Ето как изглежда върху устните ми, качеството на снимката е ужасно, обаче. :D


А вие какво сте използвали от серията Pretty на Flormar?

Целувки,
Мони

9 коментара:

  1. Много ми харесва. Нямам търпение да се прибера в България и да си купя някои от червилата им.

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда много хубаво и ти подхожда. :) Първоначално мислех, че е тъмен цвят, но на устните ти изглежда по-светло.

    ОтговорИзтриване
  3. за цената си Флормар имат много хубави неща :) Наскоро си купих квартет палитрата с известното коралово и останах много доволна :)
    Поздрави :)
    http://girlstemptation.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей! Случайно попаднах в блога ти, докато търся инфо за тези червилца. Би ли споделила колко са дълготрайни г/д ? Нали след като си изпия кафето няма да ми се изтрие червилото или пък след половин-един час ще изчезне само?

    ОтговорИзтриване
  5. Изключително дълготрайни са, дори след ядене, пиене или пушене. Цвета много равномерно избледнява и изчезва от устните. При мен издържат 3-4 часа, понякога и повече. За сравнение другите червила ми издържат около 30 мин! Освен това аз не усещам миризма, може би съвсем лека, но в никакъв случай натрапчива и неприятна. Това е червилото за мен! Вече имам няколко цвята!

    ОтговорИзтриване