петък, 27 февруари 2015 г.

Bourjois Express Eye Make-up Remover

Привет хубавици, 

   В тази публикация ще си говорим за почистването на грим, което е един от факторите за красива кожа. В момента имам три дегримьора, като и трите са на Bourjois. Сега ще си говорим за двуфазния дегримьор на марката, който си купих след нова година някъде. Използвам го за водоустойчив грим. 


   От марката казват, че се справя с всякакъв вид грим. Всъщност не бих си взела този дегримьор никога, но беше в комплект с още един с чаено дърво за чувствителни очи и двата бяха за 8 лева някъде в lilly drogerie. Очаквах, че супер много ще ми омазнява кожата, ще се изприщя и прочие. Плюс това мразя мазните неща, хаха. И го оставих в шкафа, обаче един ден ми се наложи нещо по-силно, за да си изтрия очите и реших да го пробвам с малко страх, честно казано. И разклатих бутилчицата сложих малко на един тампон и разбрах, че е супер мазно и честно казано ми дойде едно такова чувство на погнуса (гнуслива съм към мазното по принцип) и започнах да си чистя очите. Изчисти сенките, очната линия и не ми щипеше изобщо. Само че със спиралата не се справи на сто процента. И не исках да търкам повече и реших да си измия лицето и започнах да се търкам, за да махна гадното чувство за мазнотия. :D и след това си взех мицеларната вода и доизчистих остатъците. 
   Продуктът идва в доста неудобна бутилка, от която понякога излиза много голямо количество. Бих казала, че е доста неикономичен. Имам го от януари началото, а съм го използвала доста рядко. Регулярната цена на дегримьора е към 10 лева и получавате 200 мл. продукт. 
   Като цяло не бих повторила покупката си, не ми хареса. А вие какво мислите за дегримьорите на Bourjois? Използвали ли сте някой? Напишете ми в коментарите! 

Мони

вторник, 24 февруари 2015 г.

Throw it vol.1

Здравейте мили дами, 

Днес съм решила да ви покажа 4 неща, с които се разделих поради една или друга причина. Не са нищо особено и предполагам, че повечето от вас или са чели за тях, или са ги използвали. Няма да разтягам локуми, затова да преминем направо към продуктите. 


Започвам с най- голямото разочарование, а именно - кремчето на Oriflame Essentials за около очната зона. Пише, че е с витамини, ала бала, помага за прикриване на тъмните кръгове и "събужда" погледна. Пълни дрънканици. Само се изприщих от него. Като консистенция си е напълно нормален гел - не много гъст, лепкав. Не съм доволна. 

Bourjois и Rimmel 
Следващото е спиралата на Rimmel Scandal Eyes Retro Glam. По принцип харесвам Rimmel като марка. Някои от нещата, които използвам всеки ден са ми на тази марка и съм доволна. Но от всичките им продукти, които съм изпробвала, спиралите им са АД. На първо четене, всъщност, това си е напълно що-годе прилична спирала - хубава четка, не много гъст туш. Обаче, след два дни носене, осъзнаваш, че това е сигурно най-кофти спиралата, която си използвала. Рони се като за световно .. миглите изобщо не се извиват и някак си стоят на бучки. Отново не съм доволна. 

Ооо, третото ми е любимо! Спиралата на Bourjois Twist Up The Volume. Прекрасна спирала! Останах изключително доволна. Четката е силиконова и се върти, според това какъв ефект искате - удължаване (четката е по-дълга) или обем (четката става по "тумбеста"). Използвах я буквално до края и четката и се "начупи". Самите ресници се измъкнаха и начупиха. Удължаваше миглите ми задоволително и също им придаваше обем. Изобщо не се ронеше и задържаше извивката около 5 часа. Бих повторила. 

И последното е гланцът за устни на Avon от редовната им серия, в цвят Iced Pink. Самата формула на гланца е много хубава, не е много лепкава, но самият цвят не ми стои и заради това не го използвам. Плюс е, че е страшно пигментиран и издържа доста време. Само заради цвета не го използвам и няма и да го използвам, но като цяло е супер. 

Мисля, че това е от мен за сега. Пишете ми, ако сте използвали някой от продуктите! :)

Мони

понеделник, 23 февруари 2015 г.

TAG: Грижа за кожата

Здравейте красавици, 

Видях този таг току-що в блога Галето (за нейните отговори кликнете тук) и реших и аз да го направя. Грижата за кожата, не само на лицето, е изключително важна и за съжаление аз още не съм открила "Светият граал", за да нямам проблеми с лицето си, но смятам, че все пак удържам фронта. Искам да тагна абсолютно всяка една от вас, която има желание да направи таг-а и Ви моля пуснете отговорите си като коментари. Ще се радвам да ги прочета! :) И така да преминем към таг-а.

1. Опишете с пет думи грижата си за кожата?

Хм, определено хидратация(най-вече в студените дни). Почистване, също много важно. Защита - слънцезащитен фактор, винаги, без значение от сезона. Смятам, че още фактор е и как се храним. Лично на мен доста ми се отразява яденето на мазни и храни без витамини и с повечко мазнини(освен на кожата и на други места, хаха). И другото важно според мен е спортът. За някои може би не е от голямо значение, но заседналия начин на живот много се отразява на кожата ни. 

2. Каква е вашата кожа?
Нормална и адски чувствителна. Зимата става - много суха, докато лятото е просто нормална. 

3. Кой е любимият Ви козметичен продукт?
Тук мисля да кажа - маската на Thalloderma за проблемна кожа ... а също и маслото от шипка и розовата вода. 

4. Любим продукт за справяне с кожни проблеми /пъпки/?
Тук отново маската на Thalloderma - страшно съм доволна от нея. Добавям още - почистването с пръстен, вечер масло от чаено дърво, а при ранички - Банеоцин. 

5. Мокри кърпички - да или не?
Хм, някои хора намират за доста удобно почистването на грима с тях. За мен обаче е тотално неприятно. Като цяло използвам мокри кърпички само за ръцете си. 

6. Тоник за лице - да или не?
За мен няма по-добър тоник от розовата вода. Така че, твърдо "Да!". 

7. Ако Ви се налага да избирате между скъпа бяла козметика и грим, кое ще изберете?
По принцип не обръщам внимание на цената, а само на състава. Така че, лично за мен цената не е фактор. 

8. Ако се намирате във френска аптека и можете да купите само един продукт, кой ще е той? 
Хм, изобщо не съм се замисляла. Честно. Някакъв био гел за лице или .. кремче или някакво масло. Не знам, наистина. 

Това беше от мен! Очаквам и вашите таг-ове. :)

Мони

неделя, 22 февруари 2015 г.

OOTD: Birthday Party

Здравейте дами, 

За първи път пускам подобен пост. В събота бях на рожден ден на малката ми сестричка на обяд и реших да ви покажа как изглеждах. Гримът ми не беше нищо особено, както сами виждате. Обожавам блузата! Както и червения цвят! Поне според мен, ми стои много добре този цвят. 

Косата ми не е къдрена, а просто вечерта преди да си легна се изкъпах и на влажна коса нанесох кристали за коса, а след това просто я навих около пръста си и на кокче после. Дано да сте ме разбрали, а пък, ако не сте, а искате, ми пишете ще го снимам на снимки. :D 


Лице:
Bourjois 123 Perfect - Vanilla
Rimmel Match Perfection concealer - Ivory
Catrice Camouflage - Light Beige
Golden Rose Silky Touch Pressed Powder - 04
Flormar Duo Blush-On - P116

Очи:
Impala Silicone Eyeliner -301
Umbrella Eyebrow eyeliner 
Essence Brow and lashed gel mascara 
L'Oreal Volume Million Lashes
Avon Eyeshadow Primer - Light Beige

Устни:
Alverde lip balm



Блузата си купих от един обикновен магазин за дрехи в родния ми град за 30 лева някъде. Панталонът ми е от доста отдавна и пак е купуван от един обикновен магазин за дрехи за 35 лева някъде. Обувките са 27 лева отново от неизвестен магазин. 

Това беше от мен. Надявам се да ви е било интересно! Какво мислите? И споделете дали ви харесват такъв тип публикации? :) 

Мони

петък, 20 февруари 2015 г.

"Let's conceal that.." или "Когато имаме да прикрием нещо.."

Здравейте прекрасни, 

   Днес(и предишните няколко и вероятно поне още 4 дни) съм в един от тези кофти за кожата ми дни .. Тъжно, ама няма как .. Да си жена е трудно! Е, на всички се случва. Особено в онези дни. Обтегнато е положението в такива дни за мен. Лично аз, съм супер суетна на тема кожа. Предпочитам да имам чиста кожа без червенини и така нататък, бих оставила всички фон дьо тени, коректори и така нататък, ако на сто процента ще имам чиста кожа. За мен това е най-важното в едно лице, в един външен вид. Та, дните, в които кожата ми хич не ми се нрави, са доста тежки за мен. По принцип се грижа за кожата си(поне правя всичко по силите си). Маски, почистване, ексфолиране, грижа. Напълно нормалните женски действия .. И точно заради това ми е тежко, именно, защото правя всичко възможно и пак има дни, в които просто .. не ми е ден от към "кожа". Е, днес, ще се говорим как се справям аз с този период от живота. По принцип не използвам пудра и фон дьо ден всекидневно. На две седмици два пъти да си сложа, защото просто не намирам смисъл, когато кожата ми е в добро състояние. А пък, когато не е, слагам само, ако вече с коректора не ми се получава хич или лицето ми е твърде изморено и няма вид. Избрах днес, да говоря за двата ми спътника в борбата с нещата за прикриване. (Мразя думата пъпка .. не знам защо, просто мразя да я казвам, да я чувам, даже да я пиша ми е гадно.) 



   Започвам с любимия ми коректор, който използвам всеки Божи ден, когато излизам някъде. Това е Rimmel Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer в цвят Ivory(010). Купих си го лятото заедно с фон дьо тена от същата серия. От фон дьо тена също съм безкрайно доволна, между другото! Поръчах си го от enzo.bg за 8,90лева, защото не бях го виждала в магазините. Нямах никакви очаквания за него, но бях си поръчала фон дьо тена и си казах, че ще е хубаво да опитам и коректора от серията. Предлага се в два цвята. Светъл и тъмен, като светлия се адаптира към светлите тонове кожа, а тъмния съответно към тъмните. На опаковката пише, че е 2 в 1: коректор и хайлайтър. Аз съм го използвала само като първото, но не мисля, че би бил подходящ за хайлайтър, защото няма никакви блестящи частички по него. Използвам го за озаряване на тъмните кръгове под очите(моите не са много видими/ама аз ги виждам) и се справя отлично с това. Само ще кажа едно .. представете си: "Сутрин рано, 6 часа сутринта, събуждам се с подути очи, торбища и "симпатични" кръгченца под очите(в понеделник не се забелязват, ама четвъртъка вече не ги понасям!).." Това си е моята ситуация и този коректор ме спасява. Някак успява да събуди погледа ми и го правя по озарен, въпреки, липсата на блестящи частички. Много деликатно и нежно подчертава погледа и прикрива колко много всъщност ми се спи. Има лека до средна покривност, но не позволява наслояване, защото започва да се забелязва, че всъщност го има. Издържа цял ден, наистина. Без пудра отгоре, без основа. Консистенцията му е течна(не прекалено) и не изсушава по никакъв начин зоните, където съм го нанесла. Аз го слагам и по червени петънца или по проблемни местенца (обясних ви за проблема ми с въпросната дума) и се справя доста прилично. Не ги прикрива на 100%, но в такива тежки случаи използвам втория ми помощник. 
   А именно Catrice Camouflage Cream в цвят Light Beige (020). Той пък също ми е от лятото. Купих си го от Лили във Варна, защото в Добрич още не го бяха отворили. Взех си втория цвят, тъй като лятото си имах тенче, от което сега няма и помен и ми идва малко жълтеникав, но с малко повече преливане проблема е решен. Консистенцията му е суха, само в началото обаче, при допир с кожата веднага се разтапя и става като масло. Лесно се работи с него, особено, ако е вашия цвят. В моя случай сега е малко по-трудно, защото ми се налага да го преливам доста. Обмислям да си купя и първи цвят в най-скоро време. Той е в бурканче с капачка, доста стабилно бих казала. Никога не се притеснявам, че ще се отвори в чантата ми. Не позволява наслояване, поне при мен, може би заради цвета. Съвсем мъничко количество доста успешно прикрива проблемните места. Ето моя малък пример с кожата на ръката ми. Одрах се някъде и реших да видя дали коректора ще го прикрие и успя! Само с един слой. Коректора е чудесен! Отново за 8 лева някъде получавате един отличен помощник за красива кожа. Не съм го използвала под очите тъй като ми се струва малко тежичък за тази зона, а и нямам такива сериозни тъмни кръгове. (Чукам на дърво!/и съчувствам на тези, които са с такъв проблем :( ) 


   Като количество са в напълно нормален диапазон. Този на Катрис е 3 грама, а този на Римел 7 милилитра. На Римел го използвам вече трети месец почти всеки ден и още не е свършил. На Катрис също не е мръднал кой знае колко. Икономични са. 

   Сега обмислям кой друг коректор да си взема, за да заместя този на Римел, когато свърши. Ако имате предложения, давайте ги насам! :) Много съм доволна и от двата коректора и ги препоръчвам горещо! 

   Бих се радвала, ако ми оставите коментар с вашите впечатления от двата коректора, ако имате такива и да напишете вашите фаворити в тази област. :) 

Мони

четвъртък, 19 февруари 2015 г.

Старото става ново - Flormar Pretty Compact Quarted Palettes

Здравейте дами, 

Бях писала ревю за тези сенки преди може би година и половина .. по-късно го изтрих и днес си преглеждах черновите и видях, че съм го оставила за чернова преди повече от 9 месеца. Тотално съм забравила да го пиша наново, явно. Сигурна съм, че много от вас са имали допир поне с един продукт на марката, а и точно с тези сенки. Бяха доста нашумели из блог пространството. Това беше и причината и аз да си купя палитрата от четири цвята и то именно с нюд нюансите, които аз много харесвам. Ако трябва да съм честна съм използвала цветовете доста пъти, но почти 85% от пътите са били по концертите, като за сценичен грим. Не си представяйте сега някакви космически и ексцентрични гримове. :D По скоро, опушен грим, малко по-силен обаче именно над сгъвката, за да може да се вижда от публиката, докато играем. Та, мога да кажа, че тези сенки си ги купих за 4 лева някъде и не ползвах дълго време .. докато един ден се сетих за тях и започнах да ги използвам на всеки концерт или да гримирам някоя приятелка като излизаме вечер. 
На дневна светлина


Приложените снимки са доста, ама доста стари. В момента видът на палитрата е далеч по-зле. Кутийката за съжаление се счупи и ако трябва да съм честна е страшно нестабилна. Не че не ги разнасям пак на ляво и на дясно, де. :D Както виждате от снимката цветовете са напълно съвпадащи си и може с тях да се направи както ежедневен, така и вечерен грим. На допир самите сенки са кадифени като консистенция. Работи се лесно с тях, преливат се леко и плавно. Първият цвят лично аз го използвам само под веждата или като хайлайтър в много краен случай, ако нямам такъв в себе си. Той и кафявия цвят под него са единствените с бляскави частици. Другите два(телесния и по-тъмно кафявият са напълно матови). Много пигментирани, наистина. Издържат три часа(най-много толкова съм ги носила) без основа, не се разтичат и не помръдват изобщо въпреки условията! Почистват се супер лесно, с дегримьор, дори и такъв, който не е за водоустойчив грим. Какво друго бих могла да кажа? Страшно съм доволна от тези сенки и дори си купих P046, но тяхната кутийка се строши напълно и сега са изместени в една доста по-грозновата на вид. 
Със светкавица, без белия цвят
Белия цвят(този, който го няма на снимката) е абсолютно идентичен с този от P045. Консистенцията им е същата, мека и кадифена. По същия начин се преливат добре и издръжливостта им е също толкова добра. Тук, обаче, само черният цвят е матов, а липсващия бял беше със страшно ситни, незабележими частички. Другите два сиви са с блестящи частички, като единия е с по-едри, а другия с по-ситни частички. 
За цената си са страшно добри като качество и съм изключително доволна и от двете. Препоръчвам ги, наистина. Чудни са и като цена, и като качество. 

Вие какво мислите за тях? Използвали ли сте ги? Напишете ми коментар. :)

Мони

сряда, 18 февруари 2015 г.

Golden Rose Silky touch pressed powder

Здравейте дами, 

Напоследък ми е едно такова ... кофти. Не понасям студа и вятъра. Супер много се потискам и следват редица лоши неща, които правя, за да се успокоя. И да, едното е да се тъпча със сладко по цял ден! Буквално, само това ям, по цял ден. И. Вечер. Затова го мразя това грозно време. Освен това всяка сутрин трябва да ставам в 6 часа! Трагедия! И после след обяд съм и на практика .. а вечер на танци. Рядко ми остава време ей така просто за безцелно стоене в къщи и правене на нищо. Е, да не продължаваме на навлизаме по надълбоко в бездната на "депресията" ми, хаха. Е, има и още едно нещо освен сладкото, което ми повдига настроението! И това е да харча парички за козметика. И то за неща, които изобщо не ми трябват, ама изобщо! Ето го и пресния пример .. купих си пудра за лице при положение, че изобщо нямам нужда. При все, че нося фон дьо тен два пъти на седмицата, няма особено голям смисъл от пудра. Обаче, пустото му студено време, не се стопли и нямаше как. Понеже съботата си бях в къщи целия ден и ходих до магазинчето за козметика до в къщи и се загледах в нещата на ГР и видях, че тая пудричка е на 3,30лева и като усетих студения полъх на вятъра, започнах да пробвам цветовете и кой ще ми пасне. На мен ми пасна цвят номер 04. На пръв поглед изглежда напълно нормална пудра, нищо ново и интересно. Картонена черна кутийка и вътре пластмасова кръгла опаковка с 12 грама вътре. Предполагам, че ще ми стигне .. нямам идея за колко. Никога не съм имала и не съм използвала пудра, така че не мога да дам сравнение с други пудри на пазара. Обаче още като я купувах си обещах, че ако тази ми хареса, като ефект върху моята кожа следващата ми покупка ще е пудрата на Bourjois Healthy Balance. Ами прибрах се аз в къщи с пудрата и още неща, които са тема на друг пост и понеже беше след обед, а нямах планове да излизам не я пробвах. Пробвах я чак в понеделник и то с моето супер голямо бързане сутрин .. така я пробвах че даже не можах хубаво да се огледам. Чак като излязох, по пътя, реших да извадя огледалото и да видя какво се е получило. Честно казано си беше добре, ако трябва да съм честна. Очаквах изобщо да не ми харе са всъщност. 



Аз я нанасям с мека четка, не много голяма и гъбичката от пудрата на практика не мога да я ползвам, защото ми е неудобна, но я държа вътре, за да не се начупи пудрата от разнасане напред-назад. И нанасям малко количество, колкото да запечати фон дьо тена и коректора, които вече съм нанесла. Не търся в една пудра обаче да матира, защото от това смотано време, кожата ми е пресушена до къде ли не(още една тема за друг пост). Честно казано, не подчертава пресъхналите ми участъци на кожата, не се усеща тежко върху кожата, все едно нямам пудра. Забелязах, че не цапа и дрехите. Е ако започнете да си търкате дрехите по лицето, няма начин. Аз използвам пудрата с фон дьо тена на Bourjois 123 Perfect (ревю) и коректор на Rimmel Match Perfection и от 6 сутринта до 3 след обяд се справиха доста убедително трите продукта. не се размазаха, не се разрониха, нямах "брашно по лицето", не бях с "маска" и всичко си беше много добре. Естествено, че трябваше и самостоятелно да изпробвам пудрата как ще се справи. 


И днес беше този ден. Нанесох крем и след това нанесох малко количество от пудрата. Кожата ми стана кадифена .. много мека на допир, изобщо не усещах, че имам пудра. Не може естествено да прикрие пъпки, но пък поне малко от малко изравнява тена и запечатва коректора, ако сме нанесли такъв(в моя случай под очите). Бих казала, че за три лева съм страшно доволна от пудрата и сега чакам само да се стопли времето навън! 
Много слънчеви целувки от мен и бих се радвала, ако ми напишете като коментар вашата любима пудра и дали сте използвали тази? 

Мони

събота, 14 февруари 2015 г.

Happy Valentine's Day! (make-up)

И днес реших да споделя с вас един грим, който си направих за Нова година, но реших, че е подходящ и за Денят на влюбените. Мисля, че се получи доста сполучлив, но не е кой знае какво.



Какво използвах?
Лице
L'Oreal Infalliable Foundation in Vanilla
Maybelline Affinitone concealer in 01
Revlon Nearly Naked Pressed Powder in 020
Bourjois Blush in 16 Rose
Calvin Clein Hihglither (първия)

Очи
UD Primer Potion 
UD Naked 3 
L'Oreal Gel Eyeliner
L'Oreal Miss Manga Mascara

Вежди
Classics, но не се сещам за номера на цвета
Essence Brow and eyelash gel mascara

Устни
Calvin Klein One Lipstick in Rush 



Единствено бих промени фон дьо тена и вероятно коректора, които използвах, ако ще си правя отново някакъв грим. Споделете какво мислите? :)

Wishlist February 2015

Здравейте момичета, 

Днешната публикация ще е малко различна. Няма да е ревю, а ще е нещо като wishlist или казано нещата, чийто ред чакам, за да си купя, хаха. Продуктите ще са що годе лесно изпълними за мен, тоест със сигурност няма да са от високия ценови клас, ...колкото и да ми се иска. Тоест това си е списък с покупки, които имам за цел да си купя поне до края на март(не е точно wishlist). 

Започвам с нещото, което ми идва на ум всеки пък някой като ми говори за купуване на козметика. А именно гел очната линия на Л'Ореал. Никога не съм имала гел очна линия. Използвала съм доста, но точно тази на Л'Ореал си ми е мечта просто. Много ми харесва, тъй като съм имала възможността да я използвам само веднъж. Цена: около 20 лева
Източник: http://bonitabysadia.blogspot.com/

Второто е кремообразен руж на моята любима марка Bourjois в цвят номер 03. Пробвала съм тестер и мога да кажа, че страшно ми допада и след ревюто на Ели от maquilab само чакам удобен момент да си го купя. Цена: около 15 лева
Източник: http://maquilab.blogspot.com/
Следващото нещо е пудричка на GR. Реших да е на тази марка и да не е скъпа, тъй като това ще е ми първата пудра в живота и няма да я използвам въобще толкова често. Затова не искам да давам твърде много пари за нещо такова. Ако ми хареса като продукт, моментално ще си купя пудра на Bourjois. Цена: 3-4лв.
Източник: Интернет 
Следващото е моливче на Sleek в цвят Cocoa. Просто видях ето тази от Ели от Make Up But How. Просто цвета страшно много ми хареса, а и тя беше споделила колко е доволна от всичките моливчета и че са страшно пигментирани и издръжливи. Цена: 9,00лв. 
Източник: makeupbuthow.com
Другото нещо, пак е на Sleek. Палитрата им от 12 пигментирани цвята с нюд тонове. Идеална, както за ежедневен, така и за вечерен грим. Съдържа и матови и перлени нюанси. Цена: 23 лева

Източник: makeupbuthow.com

И накрая като за финал, да ви помоля за съвет .. каква спирала бихте ми препоръчали за много обем и удължаване .. от drugstore марките? Ако имате други съвети, препоръки или просто искате да ми напишете нещо, ще се радвам да го прочета! :) 





сряда, 11 февруари 2015 г.

L'Oreal Volume Million Lashes Excess

Здравейте мили дами, 
Днес реших да ви споделя впечатленията си от спиралата на L'Oreal, която си купих покрай промоциите в lilly drogerie по Нова година. Нося я вече втори месец  и мога да кажа обективното си мнение. По принцип съм използвала само една спирала от арсенала на L'Oreal, но беше супер отдавна и общо взето нямах някакви особени очаквания. Просто един ден реших, че трябва да си направя подарък и че трябва да бъде спирала.  Първоначално го бях замислила като Боржуазна спирала .. ама после незнайно защо това златно и това червено ми хванаха окото(сякаш никога преди не съм я виждала тая спирала, ама на .. чак сега реши да ми се "обади", че я има) Ако искате да разберете какво е мнението ми за тази спирала или просто си търсите някаква спирала, продължете надолу. :) 
                                   
Трябва да призная, че опаковката хваща определено окото. Изглежда доста стилна и красива, без грам кич. Нещото, което ме привлече в спиралата е, че ги прави по-големи, тоест обемни и някак по-дълги. Виждайки четката, предположих, че дължината никаква няма да я има, но консултантката ми обясни, че спиралата е много хубава и за 14 лева (с намалението) тотално си струва парите! Реших да не му мисля много и просто си помислих: "Един път е 3 януари, 2015!"  И не ми трябваше още мислене. Просто си я взех. И някак си, докато се прибирах си мислех: "Ами ако е ужасна? Само дето си дадох парите!" Нямах търпение да се прибера и да я пробвам, за да бъда сигурна дали съм си дала парите на вятъра. Както казах и по-горе нямах абсолютни никакви завишени очаквания. Преди тази спирала използвах Maybeĺline The colossal GO! Extreme in Leather Black и ако трябва да съм честна, бях безкрайно доволна от нея. Е извих си миглите с извивачката и започнах да се "цапотя". При отварянето ми направи впечатление, че тушът е с идеална консистенция - средна между течна и твърда.(Това звучи странно!). Видях и четката и доста се харесахме. Сложих един пласт и после втори и започнах да се гледам.  Да си призная доста ми хареса спиралата още от самото начало. Прави миглите наистина "големи" и задържа извивката почти цял ден. Естествено, и тук имаме ронене след 3-4 часа, а ако е студено и по-рано .. Кофти е, но се свиква малко по-малко. Освен това, когато изсъхне миглите стават едни такива твърди, като "спечени", което за мен е не е такъв сериозен проблем, но все пак си е малко неприятно. Премахва се супер лесно, няма търкане и подобни. Най-големият минус за мен в цялата тази историйка е, че е страшно НЕподходяща за чувствителни очи. Моите са такива и трябва да си призная, че към 8 вечерта вече ми "тежи" на очите и започват да кървясват. (Да, настина.) По принцип това се случва, ако я нося наистина от 7 сутринта .. и вече в 8 вечерта съм като зомби.  Иначе спиралката е една доста добра покупка за мен, но не бих я купила отново. Обаче пък с радост ще си я използвам до края. Благодаря Ви за вниманието, надявам се, че ви е било полезно и ми оставете коментар с името на вашата любима спирала! :) 

Четката