петък, 2 януари 2015 г.

С какво се разделих през 2015 година

Здравейте мили дами, 
Днес ще ви споделя за всички онези неща, с които се разделих през първия ден на 2015 година. За малко да забравя! Честита нова година! Дано е по-успешна и красива от 2014! :) Ето о с какво се разделих: 

1. и 2. Лакове за нокти (отляво - не известна марка, а отдясно - Perfect) 
Лакът от ляво е най-ужасното нещо на света! Оцветява ноктите страшно много, абсолютно нетраен и крайно отвратителен мирис! 
Лакът от дясно е на  Perfect. Не го харесвам, защото трябва да го повторя повече от два пъти,нетраен е и много бавно съхне. 

3. Анти акне щифт на Биле Ph
Ползвах го почти всеки ден около два месеца. Нищичко не видях от ефекта му, за съжаление. Цвета му ми пасна, но пък го чувствах точно като обикновен коректор. 

4. Имекс маз
Същата работа като при предния продукт, само че тук и прикриване нямаше. 

5. Икаров масло за нокти 
Разделям се с него, не защото не го харисвам, а защото свърши. Чудесно масло, наистина. С моите нокти и кажички свърши чудеса.

6. и 7. Моливи са очи Avon и Catrice
Моливът на Avon е в цвят flash. Много хубав цвят, а и текстурата на молива е чудесна - мека и кремообразна. Лесно се нанася, но понеже има брокатени частици пречи на чувствителните ми очи. А е страшно красив нанасен на окото!
При молива на Catrice не е толкова хубаво. Уж е направен за вътрешната линия на окото, а е невъзможно да бъде нанесен там! Твърд е и за да го нанеса се налага да натискам и то пак зори не се вижда + че съм изкарала очите. :D

8. Гланц за устни с канела на Христина
Мирише страхотно! Но иначе е ужасен. Когато го нанеса се започва едно адско щипане и после устните ми и всичко около тях се зачервва страшно много. Не ми допада.

9. и 10. Червила на Avon 
 Първото е от старата серия на ColorTrend в цвят Pink Sunrise. Много изсущаващо червило, събира се по гънките на устните и акцентира върху несъвършенствата на устните.
Второто е от серията Ultra Colour Rich Absolute, ако не се лъжа. Цветът е Natural flush. Прекрасна формула има това червило. Супер кремообразно и не износва по грозния начин с бялото. :D Единстветия проблем е цвета, изобщо не ми стои, но мого искам да опитам и други цветоте от серията  

11.  Гланц за устни Classics
Толкова е стар, че дори не знам кою номер е. Лепкав е и се усеща много тежко върху устните. 
От ляво на дясно: моливите на
Catrice и Avon, червилата на
Avon, Avon ColorTrend и гланца
на Classics
Това беше моята раздяла. Вие използвали ли сте нещо от тези прадукти? Целувки от мен!