събота, 25 август 2012 г.

TAG: Most Worn Things (Summer Edition)

Здравейте,

Видях идеята за този TAG от блога на Криси Girly Stuff и реших и аз да напиша "Какво носих най-много през лято 2012, не че е свършило, но е на път. :D Не е тайна, че навън е адска жега и ни се стои само в къщи на хладно, а и това е лошо за нас тъй като почти всеки грим рано или късно се разтича, размества и с налага да го подновяваме по-често. Именно заради това аз слагам най-често гланц, спирала, малко коректор (не винаги) и това е. Е отплеснах се, но нека да продължим към тага. :)

сряда, 22 август 2012 г.

Една приятна изненада от сенките на RoLe Rose + суоч

Follow my blog with Bloglovin


Здравейте момичета,

Наскоро си купих едни сенки на RoLe Rose, струваха около 2-3 лева. Купих си ги, защото .. и аз не знам защо, просто ги видях и си ги купих. :) Не очаквах абсолютно нищо от тях, за тази цена си мислех, че изобщо няма да са пигментирани и ще са страшно лошо попадение. Е, не съм била права! След като се прибрах ги разгледах по-обстойно и цветовете наистина са хубави, също са и пигментирани и страшно блестящи. За протокола, по-добри са от Ruby Rose, от които също имам и понякога използвам. Цветовете са 12 на брой, както казах са много блестящи. Няма кафяво, по скоро розово-синьо-зелено, както и виждате. Имаше още една комбинация с по-различни цветове, която скоро ще си купя, обичам сенки, хаха. :D Тъй като са евтини, съм очарована от качеството им. Трайността им не съм я пробвала още, но предполагам, че няма да е кой знае каква. Опаковката не е нищо особено, но пък се затваря здраво.

събота, 18 август 2012 г.

Golden Rose Cat Walk Mascara

Follow my blog with Bloglovin


Здравейте момичета,

Тази публикация е за спиралата на Golden Rose "Cat Walk" за допълнителен обем, но всъщност при мен даже и удължава. В тази публикация съм писала за другата спирала от серията "City Style". И двете спирли да много добри като качество и ефект, но Cat Walk за мен лично е 100 пъти по-добрата от двете! Цената й е 3,39лв. и съдържа 9 мл. продукт, който меко казано е страхотен! Консистенцията не е водниста, нито е суха, а е кремообразна, което е много хубаво в сравнение с някои спирали на Мейбълин, Макс Фактор или Лореа. Малко ще се отклоня от темата и ще кажа, че си купих една спирала 4D на Макс Фактор мисля, която беше ужасна, а не беше хич евтина. Мисля, че любимото ми нещо в тази спирала е четката. Гумена е, а формата не мога да обясня, но я виждате на снимката по долу, такa че не е фатално. :D За мен това е перфектната спирала - разделя, удължава и придава супер обем. :)

петък, 17 август 2012 г.

Impala Longlasting and Waterproof Foundation #6

Follow my blog with Bloglovin
Здравейте момичета,

Днес ще ви говоря, така де пиша, за единствения фон дьо тен, който имам. Единствен, защото никога не използвам фон дьо тени, а този си го купих просто, защото имах пари и нямаше какво да си купя и си купих него, не купих по-скъп, тъй като не използвам фон дьо тени и няма смисъл да дам 20лв. за нещо, което ще стои в шкафа. На опаковката пише, че е водоустойчив, дълготраен, с витамин Е и колаген, не знам колко е водоустойчив и дълготраен, тъй като не съм излизала с него, но издържа почти цял ден (когато съм в къщи) без никакви други неща отгоре, имам предвид пудри, ружове и така нататък. :) Цвета се слива с моята кожа, има кафеникав подтон, леко жълтеникав. Лично на мен този фон дьо тен много ми харесва. 

петък, 10 август 2012 г.

another manicure.

Follow my blog with Bloglovin
Здравейте момичета,

Аз отново си направих подобие на маникюр, драсках върху ноктите си и ми хареса. :) Купих си три нова лака и си казах, че веднага трябва да ги опитам, точно това и направих. Отново на "Umbrella", според мен това са най-добрите лакове за този ценови клас, при мен са по-трайни дори и от тези на "Flormar". Маникюрът не е нищо особено и много лесен за направа.



Дясната ръка.
Лявата ръка.

сряда, 8 август 2012 г.

Шарен, кичозен и бонбонен маникюр

Follow my blog with Bloglovin
Здравейте, красавици

В тази публикация ще ви покажа какъв маникюр си направих вчера. Знам, твърде е шарен и в повече кичозен, но на мен пък ми харесва. :D Надявам се да го пробвате, ако ли пък не, поне да споделите дали ви харесва. :)